Keller Keuzeteam

Bewonerskeuzes persoonlijk begeleid door een specialist

Keller staat voor de persoonlijke keuken. Ook in de projectmarkt. Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, we maken voor iedereen mooie keukens bereikbaar. Dat doen we door keuzes te bieden in modellen, kleuren, afwerkingen keukenapparatuur en accessoires. En met behulp van uw persoonlijke
Keller keuzebegeleider, wordt de inventarisatie van deze bewonerskeuzes u uit handen genomen
en volledig voor u verzorgd.

Gespecialiseerd keuzeteam

Met ons Keuzeteam, gespecialiseerd in keuzebegeleiding, kan Keller het volledige keuzetraject voor u uit handen nemen. Vanaf de eerste bewonersafspraak tot aan de oplevering van de keuken, u wordt volledig ontzorgd.

Onder begeleiding van één vast contactpersoon worden met behulp van een keuzeformulier op maat, alle verschillende bewonerskeuzes geïnventariseerd. Bij de mensen thuis, of op een door u aangestelde locatie. Aan u de keuze.

Wij registreren en verwerken direct alle keuzes en uitbreidingen in ons systeem. Eventuele meerprijsopties verrekenen wij direct met de bewoner, dus geen bijkomende financiële gevolgen voor u.

Keller Keukens Keuzeteam

Het Keller Keuzeproces

bewoners begeleiding keuken kiezen

Stap 1 Voorstel op maat

Ieder project is anders. Daarom denken we met u mee en vertalen uw wensen naar een op maat gemaakt keukenvoorstel.

Stap 2 U bepaalt

Als de basiskeuken is bepaald kijken we samen met u naar de keuzemogelijkheden die u wilt aanbieden. Niet alleen kleuren en grepen, maar ook uitbreidingen en eventuele meerwerkopties en de daarbij behorende meerprijzen passeren de revue.
 

Stap 3 Keuzeformulier op maat

Keller verzorgt volledig op maat gemaakte keuzeformulieren, voorzien van uw logo, om de keuzemogelijkheden te presenteren aan uw bewoners. Dit kan gedrukt, maar ook digitaal via een interactieve pdf. U kunt ook kiezen voor inventarisatie via de web-based Keller KeuzeAssistent. Vraag ernaar bij uw accountmanager.

Stap 4 Persoonlijke keuzegesprekken

Wanneer het keuzeformulier akkoord is, kunnen de keuzegesprekken starten. Onze keuzespecialist bezoekt de mensen thuis of we organiseren een bewonersavond op een door u aangewezen locatie.
 

Stap 5 Controle en verwerking

Keller Klantenservice controleert en verwerkt de keukens en eventuele optielijsten. Indien van toepassingen worden ook de technische tekeningen aangepast.

Stap 6 Levering en montage

In overleg met de aannemer bestelt Keller de keukens op juiste leverweek en monteert deze volgens de overeengekomen planning.
 

Stap 7 Oplevering en service

Keller Keukens levert de keuken op en maakt afspraken voor eventuele service.

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief