Keuken Prijswijzer

Wat kost een Keller keuken

Keller maakt mooie keukens bereikbaar

Keller maakt niet alleen mooie keukens. Wij maken mooie keukens bereikbaar. Dat betekent dat we niet alleen kijken of de keuken past bij uw woonstijl, maar ook past binnen uw budget. Want ook dat is voor iedereen weer anders.

Daarom is ons assortiment zo samengesteld dat er binnen ieder budget een persoonlijke keuken past. Zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling. Op deze pagina leggen we uit hoe de prijs van uw keuken verandert wanneer u gaat spelen met materialen, afwerkingen, keukenapparatuur en accessoires.

keukenmateriaal front werkblad

 

wat kost een keuken prijswijzer

Keukenmaterialen en afwerkingen

In één keuken worden vaak meerdere materialen toegepast. Toch zijn er twee hoofdelementen die van grote invloed zijn op de prijs. Door hier slim mee om te gaan, past ook uw ultieme keuken binnen uw budget. Het eerste onderdeel is de model- of frontkeuze. Gaat u voor een melamine deur met realistische houtrepro, of kiest u liever echt hout? Een aantrekkelijke tussenweg is een gefineerde deur. U bereikt met alle drie de opties een warme uitstraling, maar ze hebben allemaal een ander prijskaartje. Ook voor unikleuren zijn er diverse alternatieven, uit verschillende prijsklassen. Zo straalt hoogglanslak absolute luxe uit, maar is hoogglans kunststof gunstiger geprijsd. Kijk voor een compleet overzicht op onze pagina over keukenmaterialen en afwerkingen.
Meer over keukenmaterialen

 

Werkbladen

Het tweede onderdeel dat van sterke invloed is op de keukenprijs is het werkblad. Het klassieke RVS werkblad van vroeger is al lang niet meer de standaard. Steeds vaker willen mensen hun keuken een personal touch geven. De vele materialen en dessins van werkbladen bieden uitkomst, maar aan iedere optie hangt een ander prijskaartje. Zo geeft een lightbeton werkblad uw industriële keuken een luxe uitstraling. Een laminaat werkblad in beton-look geeft echter een vergelijkbare uitstraling, maar is vriendelijker voor de portemonnee. Kijk voor een compleet overzicht op onze pagina over werkbladen.
Meer over werkbladmaterialen

Keukenapparatuur

Een Keller keuken is natuurlijk niet compleet zonder keukenapparatuur. Maar waar kiest u voor? Is een vaatwasser voor u essentieel? Kookt u het liefst op gas, of is alleen elektrisch mogelijk? Welke apparatuur u kiest is van grote invloed op de prijs van uw keuken. Het is daarom belangrijk dat u vooraf bedenkt wat uw wensen en behoeftes zijn. Wilt u meer advies over keukenapparatuur en de verschillende merken, typen en functionaliteiten? Bezoek dan één van onze dealers. Zij kunnen u alles vertellen over de laatste trends op het gebied van inbouwapparatuur.
Vind een Keller keukenspecialist

keukenapparatuur

 
Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief