Keukenkenmerken

Ontdek de unieke eigenschappen van Keller Keukens

GELAKTE GREEPLIJSTEN
 

greeploze keukens greeplijst

Als finishing touch zijn de greeplijsten t.b.v. onze greeploze keukens nu ook beschikbaar in de 9 kleuren van de MASTER collection en de vier ultra matte kleuren uit de COMFORT collection. De strips worden uitgevoerd in zijdeglans lak.

HORIZONTAAL EN VERTICAAL GREEPLOOS

verticaal horizontaal greeplijst greeploos

Uitstraling valt of staat vaak met oog voor detail. Daarom zijn greeploze Keller keukens ook echt in álle opzichten greeploos. Dus niet alleen horizontaal, maar ook verticaal, zodat het effect van minimalistisch design op geen enkele manier kan worden verstoord. Het resultaat is strak, puur en volmaakt eigentijds.

PURE KWALITEIT IS ALTIJD HET UITGANGSPUNT

kwaliteit keller keukens

Een lange levensduur en zorgeloos gebruik van de keuken zijn bij Keller standaard ingebouwd. Of het nu gaat om de extra dikke 19 mm kwaliteit van de deuren, de geruisloze soft-demping in scharnieren en ladegeleiders of het hoogwaardige hang- en sluitwerk: Keller werkt alleen met de allerbeste materialen en merken.

LASERAFKANTING

laser afkanting fronten deuren

Een gemiddelde keuken heeft heel wat te verduren. Hij staat bloot aan vocht, hitte en intensief dagelijks gebruik. Een goede afwerking van fronten kan de levensduur van de keuken dan ook aanzienlijk verlengen. Dankzij de lasertechniek is het nu mogelijk om en mooiere en verbeterde hechting te realiseren dan ooit tevoren. Daarnaast is er na hechting geen optische lijmnaad meer aanwezig. Dit betekent dat de fronten er strakker uitzien en dat de randen makkelijk schoon te houden zijn.

RASTER 130

maatvoering keukens raster 130

Alle Keller Keukens zijn zonder meerprijs uitgevoerd in raster 130 maatvoering. Dit zorgt voor meer kastinhoud, een lagere plint en geoptimaliseerde werkhoogte.

SLECHTS 4/4 MM TUSSEN DE FRONTEN

design afwerking kwaliteit

De afstand tussen de fronten is slechts 4/4 mm, zowel horizontaal als verticaal. Dit geeft de keuken een strakke uitstraling.

NCS KLEUREN

 

1950 ncs kleuren lak keller

Alle lak modellen zijn verkrijgbaar in de 1950 verschillende NCS lakkleuren. Het is mogelijk om een gehele keuken, of slechts een detail in een van deze kleuren af te werken. De 1950 NCS kleuren zijn verkrijgbaar in zijdeglans, structuur en hoogglans lak.

WIJ BRENGEN DE WERELD VAN INTERNATIONAAL DESIGN NAAR NEDERLAND

internationaal design keukens

Keller Keukens beschikt over een eigen designteam met visie. Een team dat de internationale ontwikkelingen en trends op de voet volgt en vertaalt naar de Nederlandse keukenmarkt. Zo ontstaat puur Nederlands design met oog voor Nederlandse behoeften, leefgewoonten en woningen. Een perfecte keukenmatch.

MIX & MATCH MET HET KELLER COLOUR SYSTEM
 

keller color system

Combineren was nog nooit zo gemakkelijk. Met negen actuele kleuren in zes verschillende materialen en prijscategorieën heb je alles binnen handbereik om die ene persoonlijke keuken samen te stellen, waarin alle elementen exact op elkaar zijn afgestemd. Van kasten en deuren tot en met het hele werkblad – en dat laatste is uniek in Nederland!

ECHTE HOUTEN KEUKENS DIE GEEN CONCESSIES DOEN AAN PURE SFEER
 

echte massief houten keukens

Authentieke materialen en elementen zijn vaak bepalend voor de uiteindelijke sfeer in een keuken. Zo bestaan de fronten van alle houten Keller modellen uit massiefhouten kaders met gefineerde binnenpanelen. De afzuigkap is geïntegreerd in een op maatgemaakte schouw, die hier qua luxe en uitstraling perfect bij aansluit.

EXCLUSIEF VIA DE KEUKENSPECIAALZAAK VOOR EEN PROFESSIONEEL ADVIES

professioneel advies keukenspeciaalzaak

Kwaliteit is een kwestie van vertrouwen. Daarom voelt Keller Keukens zich alleen thuis bij de betere keukenspeciaalzaak, waar liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen je begeleiden vanaf het ontwerp tot en met het moment dat je jouw nieuwe keuken in gebruik neemt. Niet voor niets hebben diverse Keller dealers de afgelopen jaren de prijs voor ‘beste keukenzaak van Nederland’ gewonnen.

PERSOONLIJK MAATWERK TOT IN DE DETAILS
 

keller maatwerk keukens

Op basis van een slim keukenprogramma, jarenlange kennis en ervaring weet Keller invulling te geven aan zelfs de meest uitgesproken klantwensen. Het resulteert in persoonlijk maatwerk van internationale allure, met designkarakteristieken als ronde kasten, gelakte houten fronten en hoogwaardig natuursteen.

MAATWERK EN DESIGN VAN BETAALBARE ALLURE

betaalbare maatwerk design keukens

Een keuken op maat maken betekent ook: op maat van een budget. Samen met de expertise van de specialisten in de winkel zorgt de zeer uitgebreide keuze in materialen en apparatuur ervoor dat Keller een oplossing heeft in elke prijsklasse – en daarmee zelfs niet onderdoet voor meubelmakers en exclusieve merken. Een comfortabele gedachte voor wie de balans zoekt tussen prijs en perfectie.

FABRIEKSGARANTIE ZONDER VOORBEHOUD

fabrieksgarantie

Bij Keller krijg je 5 jaar onvoorwaardelijke fabrieksgarantie op alle keukenmeubelen. Zó overtuigd zijn we van de kwaliteit van onze producten. Dat betekent: als de kwaliteit van de afwerking niet aan de norm voldoet of een onderdeel niet naar behoren functioneert, zorgen we dat het kosteloos wordt vervangen of hersteld. Verder garanderen we dat je onderdelen 10 jaar na aankoop nog kunt nabestellen.

DE GARANTIE VAN 100% ECHT NEDERLANDS FABRIKAAT

nederlands fabrikaat gemaakt

Een nieuwe keuken is een bewuste keuze voor vele jaren kookplezier. Je stelt de keuken met zorg samen en met dezelfde zorg produceren we hem voor jou. Gewoon in Nederland, want alle Keller keukens komen uit onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Daar zetten vakmensen zich elke dag weer in om persoonlijke klantwensen te vertalen naar een unieke keuken met karakter.

AL MEER DAN 80 JAAR AAN DE EUROPESE TOP

geschiedenis keller keukens

Meer dan 80 jaar aan de Europese top het succes van Keller Keukens komt niet uit de lucht vallen. sinds de start in 1935 vonden onze kwaliteitskeukens hun weg naar honderdduizenden Nederlandse huishoudens. Vanuit een jarenlange ervaring en expertise in de projectmarkt, creëren we nu luxe keukens voor de veeleisende klant van vandaag. Niet voor niets staat Keller stevig in de top 10 van toonaangevende Europese keukenfabrieken.

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief