Homepagina

Voor de liefhebbers van een klassiek keukendesign

De Glam Chic is de perfecte keuken voor liefhebbers van klassiek design met een vleugje glamour. Met hoogwaardige materialen en verfijnde details creëren we een ambiance van luxe en grandeur in jouw keuken. Denk aan het fineer front gecombineerd met kasten in rookglas, het werkblad in marmer-look en de greeplijsten in gun metal die de ruimte een exclusieve uitstraling geven.

 

 

Glam Chic

Glaskasten met rookglas & ledverlichting

Bijzondere details zijn de glaskasten met rookglas en ledverlichting, het riante kookeiland en de nis in composiet.

In deze keuken:

  • Bruin eiken beits op houtfineer
  • Kast op maat met rookspiegels en ledverlichting
  • Gun metal metallic greeplijsten in het kookeiland
Glam Chic
Glam Chic

Zo kan het ook

Vervang de fineer fronten door kunststof en u krijgt een ander prijsplaatje. Hetzelfde geldt als u het blad vervangt door kunststof dat eveneens in diverse diktes verkrijgbaar is.


De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Deze keuken is uitgevoerd in model Nijenborgh, een fineer front. Dit kan worden afgewerkt in mat-, zijdeglans- & structuurlak, hierbij heeft u de keuze uit 2.050 lakkleuren. Voor een meer natuurlijk effect kiest u één van onze negen beitskleuren.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

De massief- en fineerdelen komen uit een geselecteerde, ruwe houtpartij met noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen. Omdat het een natuurproduct betreft, is er geen invloed uit
te oefenen op de kleur en structuur van het hout, waardoor elke keuken uniek is.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?