Homepagina

Met een classy retro touch

De materialen in deze modern-klassieke keuken doen denken aan de stijlen uit de vorige eeuw. De combinatie van chique brons walnoot, olijfgroen en de koperen accenten geven de keuken een ‘classy’ retro touch.

Keller Marbling Moods detail

Zwevende kasten voor een bijzonder accent

Blikvangers zijn de zwevende kasten, de koperen greeplijsten en het eiland met spoelbak volledig uitgevoerd in composiet.

In deze keuken:

  • Zwevende kasten
  • Greeplijsten in koperkleur
  • Binnenkant kasten in kleur ‘grafiet’

De materialen:

  • Front Crystal in matlak olijfgroen
  • Front Watford in warm walnoot (fineer)
  • Front Evia (ultramat melamine) in antraciet
  • Greeplijst in copper metallic
Keller Marbling Moods staand
MarblingMoods

Zo kan het ook

Het houtfineer front kunt u vervangen door een melamine deur in houtdecor. Ziet er net zo echt uit, maar het kost u minder.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

  • Het olijfgroene front is model Crystal in een olijfgroene matlak. U kunt kiezen uit 2.050 lakkleuren in mat-, zijdeglans-, structuur- en hoogglanslak.

  • Het walnoot front is model Watford, uitgevoerd in fineer. Dit front is leverbaar in kaneel essen, warm walnoot, grijs walnoot en havanna walnoot.

  • Het front in ultramat antraciet is ook leverbaar in wit, sneeuw, mist, leem en carbon.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

De massief- en fineerdelen komen uit een geselecteerde, ruwe houtpartij met noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen. Omdat het een natuurproduct betreft, is er geen invloed uit
te oefenen op de kleur en structuur van het hout, waardoor elke keuken uniek is.

Voor ultra mat geldt: laat vlekken niet indrogen. Verwijder deze meteen met veel water en indien nodig een in water opgeloste milde allesreiniger of groene zeep. Was de zeepresten na het schoonmaken met lauwwarm water af. Zorg dat u een schone doek gebruikt, omdat zand of stof krassen kunnen veroorzaken. Gebruik geen microvezeldoeken of wondersponzen, deze kunnen kleine schurende deeltjes bevatten. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek voor een streeploos effect en om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?