Homepagina

De charme van het zuiden

In de Tuscan Villa zien we warme kleuren die zorgen voor een mediterraan tintje. De kleuren in het blad, de fronten en de opvallende greeplijsten zorgen voor een hele sfeervolle setting in deze keuken.

Deze keuken is volledig uitgevoerd in melamine: het eiland in de nieuwe kleur sesam combineerden we met een kastenwand in cognac eiken, één van onze matte melamines. De greeplijsten in brons matcht perfect met de kraan en spoelbak. Het blad Roma Imperiale in gepolijst keramiek is echt een plaatje, en brengt alle kleuren uit de keuken bij elkaar. Bijzonder element is de eettafel die geïntegreerd is in het eiland.

Tuscan Villa

Mooie, warme tinten

In deze keuken:

  • Nieuwe melamine sesam, model Elba
  • Cognac eiken, model Bronx
  • Greeplijsten in brons

Eyecatchers:

  • Halfhoge kast met apparaten
  • Tafel geïntegreerd in keukeneiland
  • Het schitterende werkblad en de bronzen greeplijsten, spoelbak en kraan
Detailbeeld Tuscan Villa
Keller Tuscan Villa

Zo kan het ook

Wanneer u voor een luxere variant van deze keuken wilt kiezen, dan kunt u gebeitst fineer en lak kiezen in plaats van melamine.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

In plaats van melamine in de kleur sesam kunt u kiezen uit alle andere kleuren melamine. Voor de kastenwand kunt u een alternatief kiezen uit de houtlook melamines. Liever een luxere variant? Kies dan voor het front Crystal en een lakkleur, en één van onze fineerfronten, die u kunt laten beitsen of lakken.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?