Homepagina

Landelijk met een industriële touch

Echt landelijk, maar met een industriële touch. Het stoere fineer met groef en structuurlak, de houten balk boven het aanrecht, en het dikke werkblad zorgen voor een robuuste en stoere uitstraling

Landelijk, stoer & robuust

Houtfineer met groef in het midden

Het fineer in deze keuken heeft een groef in het midden en is afgewerkt in een stoere structuurlak.


In deze keuken:

  • Houtfineer fronten met groef in het midden.
  • Afgewerkt in zwarte structuurlak.
  • Luxe koperen kraan en bijpassende accessoires.
Black Cottage
Black Cottage

Zo kan het ook

Liever een meer natuurlijke uitstraling van het fineer, kies dan voor één van onze negen beitskleuren. Het front is ook leverbaar in een groef om de 5, 10, 15 en 20 cm of zonder groef.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Dit front heeft een groef in het midden, u kunt ook kiezen voor een groef om de 20, 15, 10 of 5 cm. Liever een andere kleur? U heeft keuze uit negen beitskleuren of 2.050 lakkleuren in mat-, zijdeglans- of structuurlak.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

De massief- en fineerdelen komen uit een geselecteerde, ruwe houtpartij met noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen. Omdat het een natuurproduct betreft, is er geen invloed uit
te oefenen op de kleur en structuur van het hout, waardoor elke keuken uniek is.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek die niet pluist. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?