Homepagina

Doorleefde materialen

Natuurlijke en doorleefde materialen als hout en steen voeren de boventoon. In een strak en symmetrisch design, met nostalgisch koper als accent. Nog een mooi detail; de granieten spoelbak.

Modern Farmhouse

Ingebouwde kasten & eiland met stollen

Het fineer in deze keuken is extra grof met grote noesten. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling.

In deze keuken:

  • Extra grof houtfineer met noesten.
  • Mantel en staanders in hetzelfde fineer als fronten.
  • Houtfineer fronten afgewerkt in beits grijs.
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse

Zo kan het ook

Bij Keller kunt u het hier getoonde fineerfront ook in houtrepro kiezen. Zelfde look, ander prijskaartje. Dat geldt ook voor het granieten aanrechtblad; in kunststof ook mooi.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

U kunt in plaats van grof fineer ook voor een fijnere fineer kiezen, zoals het model Nijenborgh. Dit is ook met een groef leverbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit negen beitskleuren of 2.050 lakkleuren in mat-, zijdeglans- of structuurlak.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

De massief- en fineerdelen komen uit een geselecteerde, ruwe houtpartij met noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen. Omdat het een natuurproduct betreft, is er geen invloed uit
te oefenen op de kleur en structuur van het hout, waardoor elke keuken uniek is.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?