Homepagina

Scandinavisch & strak

Veel natuurlijk hout met (gebroken) wittinten. De strakke lijnen, het lichte composietblad en de moderne stoeltjes onderstrepen de moderne look, en geven deze keuken een Scandinavische look & feel.

Natural Basic

Natuurlijk hout & licht gegroefde fronten

Het houtfineer in deze keuken is afgewerkt in natuur eiken beits, wat de ware kleur van het hout bewaart.

In deze keuken:

  • Houtfineer met groef in het midden.
  • Afwerking in beits natuur, wat de natuurlijke uistraling van het hout weergeeft.
  • Een wit werkblad in composiet, dat perfect past bij de kalme uitstraling.
Natural Basic
Natural Basic

Zo kan het ook

Door een front te kiezen in melamine en een kunststof blad in plaats van composiet wordt het prijskaartje wat vriendelijker.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Dit front heeft een groef in het midden, u kunt ook kiezen voor een groef om de 20, 15, 10 of 5 cm. Liever een andere kleur? U heeft keuze uit negen beitskleuren of 2.050 lakkleuren in mat-, zijdeglans- of structuurlak.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

De massief- en fineerdelen komen uit een geselecteerde, ruwe houtpartij met noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen. Omdat het een natuurproduct betreft, is er geen invloed uit
te oefenen op de kleur en structuur van het hout, waardoor elke keuken uniek is.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?