Homepagina

Traditioneel landelijk in een nieuw jasje

De New Country stelt de schoonheid van de natuur centraal en omarmt de charme van het platteland. Met natuurlijke texturen, het frisse groen en uitnodigende houten elementen die een gevoel van rust en comfort creëren. Het is een stijl die traditionele vormen combineert met eigentijds design, waardoor een ruimte ontstaat die tijdloos en gastvrij aanvoelt.

Het is een plek om even bij te komen met een kop thee, samen te koken of bakken en samen te komen met dierbaren rond een tafel in boerderijstijl.

New Country

Saliegroen met puur eiken als accent

De traditionele kaderdeuren in saliegroen met t-knopjes en grepen in antiek brons creëren een sfeer uit grootmoeders tijd. De apparatuur en de luxe lades zorgen voor het gemak van nu. Het werkblad in twee kleuren, de kast in het eiland en de kruidenbak boven het aanrecht zorgen voor bijzondere accenten.


In deze keuken:

  • Houtreliëf in puur eiken voor een modern accent
  • ‘Ouderwetse’ kast met koeler en vriezer
  • Veel bijzondere accenten in het spoeleiland

De materialen:

  • Houten front Bredevoort in structuurlak saliegroen (NCS-kleur S5010-G30Y)
  • Fineer front Ribbonwood in puur eiken
  • Greep 712 (recht met grondplaat) in antiek brons
  • Greep 713 (t-greep) in antiek brons
  • Glasdeuren in helder glas
New Country
New Country

Zo kan het ook

Kies een melamine front in houtlook en kunststof blad voor een budgetvriendelijke optie.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

U kunt ook kiezen voor een fineerfront zonder kader, vlak of met een groef. Ook kunt u kiezen voor een front met kader in melamine, waardoor de keuken minder kwetsbaar wordt voor krassen en deukjes.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek die niet pluist. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

De massief- en fineerdelen komen uit een geselecteerde, ruwe houtpartij met noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen. Omdat het een natuurproduct betreft, is er geen invloed uit
te oefenen op de kleur en structuur van het hout, waardoor elke keuken uniek is.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?