Homepagina

Grove structuren, rustieke materialen

Het grove fineer in gerookt eiken beits geeft deze keuken een rustieke, maar ook een luxe uitstraling. De greeplijsten in gun metal geven een moderne finishing touch.

Smokey Wood

Met buffetkast & zitgedeelte op maat

De ingebouwde kasten worden veel toegepast in landelijke keukens. De dikke stollen komen terug in de composiet omlijsting van het kookeiland.


In deze keuken:

  • Extra grof houtfineer met noesten
  • Op maat gemaakte buffetkast
  • Blad in natuursteen met gefrijnde rand
Smokey Wood
Smokey Wood

Zo kan het ook

Kies in plaats van het massief houten front een hout-look in melamine. Zelfde look, ander prijskaartje. Is het rustieke fineer iets te grof naar uw smaak? Kies dan voor een fijner fineer of melamine in houtlook.


De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

U kunt in plaats van grof fineer ook voor een fijnere fineer kiezen, zoals het model Nijenborgh. Dit is ook met een groef leverbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit negen beitskleuren of 2.050 lakkleuren in mat-, zijdeglans- of structuurlak.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

De massief- en fineerdelen komen uit een geselecteerde, ruwe houtpartij met noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen. Omdat het een natuurproduct betreft, is er geen invloed uit
te oefenen op de kleur en structuur van het hout, waardoor elke keuken uniek is.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?