Homepagina

Tijdloos en toch trendy

De fronten in witte matlak vormen een mooi contrast met het blad en de nis in zwart keramiek. De
extra hoge onderkasten met lage plint zorgen voor een mooi strak design.

Black Marble

Matlak in wit en zwart keramiek

Tijdloos zwart en wit met extra hoge kasten.


In deze keuken:

  • Buffetkast met led-spots onder de zwevende kasten
  • Extra hoge onderkasten
  • Hoge deuren uit één stuk
Black Marble
Black Marble

Zo kan het ook

Kies ultramat melamine in plaats van (mat)lak en een blad in kunststof voor een budgetvriendelijke versie.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Om uw keuken echt een "personal touch" te geven kunt u kiezen uit 2050 kleuren in mat-, structuur-, zijdeglans- en hoogglanslak. Ook onze greeplijsten zijn leverbaar in 2.050 kleuren.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?