Homepagina

Moderne keuken met een warme toon

Een mooie combinatie van warm eiken, koel marmer en trendy mat zwart. Het werkblad in
marmerlook loopt door aan de zijkanten van het eiland voor een luxe uitstraling.

City Chic

Houtlook, marmer & matzwart

Deze luxe moderne keuken heeft een tijdloze
uitstraling.

In deze keuken:


• Warm eiken fronten
• Strakke, moderne kraan in de kleur zwart
• Zwarte spoelbak
• Zwartgelakte greeplijsten
• Wit marmer(look) werkblad
• Grote open kast in ultra mat carbon

City Chic
City Chic

Zo kan het ook

Voor een nóg luxere uitvoering kiest u een gelakt front in plaats van melamine. Door een kunststof blad te kiezen in plaats van composiet wordt het prijskaartje juist weer wat vriendelijker.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment melamine in diverse houtdecoren. Voor een luxere versie kiest u een fineer front in een beits- of lakkleur naar keuze. De gelakte open kast is leverbaar in 2.050 lakkleuren, zodat er altijd een tint is die precies past bij uw interieur. Dit geldt ook voor de greeplijsten.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?