Homepagina

Mat en zwart zijn trend!

Zwart is de trend. Matte kleuren eveneens. Greeploos Tip-on maakt het geheel ultra strak.

Matt Black

Tip-on voor een superstrak design

Deze keuken is volledig uitgevoerd in Tip-On (touch to open).

Dit zorgt voor een mooi lijnenspel en een superstrakke uitstraling.


In deze keuken:

  • Fronten in ultramat
  • Strakke look door greeploos design
  • Royaal spoeleiland met ontbijtbar
Matt Black

Zo kan het ook

Liever een greeplijst, knop of greep op de fronten? Geen probleem, u kunt kiezen uit vele soorten en kleuren. En is een betonnen blad boven uw budget? Een betonlook kunststof is warmer, onderhoudsvriendelijker en goedkoper.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Ultramat melamine is leverbaar in zes stijlvolle kleuren. Kiest u voor traditioneel melamine, dan heeft u een ruime keuze uit onze unikleuren, hout- en trenddecoren. Ook heel mooi!

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Gebruik geen schuurmiddel, antikalkmiddel, of bijtende stoffen. Gebruik een zachte doek en geen schuursponsje of andere schurende materialen. 

Matt Black

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?