Homepagina

Modern met klassieke allure

Ontdek onze Nautical Navy! De combinatie van marineblauw en walnoot fineer in reliëfstructuur creëren een elegante moderne stijl met een klassieke allure. De kleurcombinatie zorgt bovendien voor een nautisch tintje.

Echte eyecatcher is de wijnkast; deze hebben we ontworpen door wijnrekken toe te passen in onze glaskast met rookglas.

 

Marineblauw en warm walnoot

Let eens op het bijzondere design: De T-vorm van het composietblad komt terug in de open kasten in de achterwand. Het mooie, warme design maakt van deze kastenwand een echt woonmeubel. De wijnkast en vier apparaten geven de keuken een luxe finishing touch.

In deze keuken:

  • Melamine fronten in chique marineblauw
  • Warm walnoot in fineer met reliëfstructuur gecombineerd met open kasten in NCS-kleur en bijpassende greeplijst
  • Glaskast met hoge deur in rookglas en led-verlichting, aangevuld met wijnrekken

De materialen:

  • Fineer front Ribbonwood in warm walnoot
  • Melamine front Elba in marineblauw
  • Greeplijst en open kast in NCS-kleur
  • Glaskast in licht rookglas, TIP-ON met led-stripverlichting
Nautical Navy doorkijk
Nautical Navy

Zo kan het ook

Voor een nóg luxere uitvoering kiest u een gelakt front in plaats van melamine. Door een kunststof blad te kiezen in plaats van composiet wordt het prijskaartje juist weer wat vriendelijker. 

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Het melamine in marineblauw is ook leverbaar in de kleuren zeezout, saliegroen en pecanbruin. Daarnaast kunt u alle (uni)kleuren in melamine kiezen. Het model Ribbonwood is ook verkrijgbaar in puur eiken en ravenzwart. Onze greeplijsten zijn leverbaar in 2.050 NCS-lakkleuren en vijf metallic kleuren.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek of borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?