Homepagina

Scandinavische woontrend

De combinatie van lichte kleuren, pasteltinten en hout geven deze moderne keuken een Scandinavische tint.

Northern Nature

Moderne keuken, moderne gadgets

De Northern Nature is uitgerust met enkele moderne handigheden; namelijk een USB-converter en draadloze telefoonoplader in het blad.

In deze keuken:

  • Ton-sur-ton werkblad
  • Eiland met op maar gemaakt tafelblad
  • USB-converter en draadloze telefoonoplader in het blad
Northern Nature
Northern Nature

Zo kan het ook

Er is hier gekozen voor greeplijsten. Heeft u liever een greep op het front? Ook dat kan. In melamine is de keuken bovendien gunstiger in prijs.

Om uw keuken echt een "personal touch" te geven kunt u kiezen uit 2.050 kleuren in mat-, structuur-, zijdeglans- en hoogglanslak.

Ook onze greeplijsten zijn leverbaar in 2.050 kleuren.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (geen microvezel).

Het is verstandig om een houten werkblad minstens twee maal per jaar te behandelen met een minerale onderhoudsolie. Laat vochtige vaatdoeken of handdoeken niet te lang op een houten werkblad liggen. Vermijd het gebruik van sterke alkalische schoonmaakmiddelen (chloor, bleekmiddel, gootsteenontstopper).

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?