Homepagina

Het gevoel van Scandinavië

De Pure Basic is een moderne keuken die past binnen de Scandinavische woontrend. De lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen zorgen voor rust in het interieur, en maken de ruimte optisch groter.

Pure Basic

Lichte kleuren, warm hout

De witte fronten zijn uitgevoerd in zijdeglanslak in de kleur ijs. De greeplijsten in RVS.

In deze keuken:

  • Scandinavisch design met veel licht
  • Greeplijsten in RVS
  • Natuurlijk hout voor een warme uitstraling
Pure Basic
PureBasic

Zo kan het ook

U kunt besparen door de keuken en het blad te laten uitvoeren in melamine. De greeplijsten kunnen ook gelakt worden in wit, of een andere kleur naar uw smaak.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

 

Om uw keuken echt een "personal touch" te geven kunt u kiezen uit 2.050 kleuren in mat-, structuur-, zijdeglans- en hoogglanslak.

Ook onze greeplijsten zijn leverbaar in 2.050 kleuren.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (geen microvezel).

Het is verstandig om een houten werkblad minstens twee maal per jaar te behandelen met een minerale onderhoudsolie. Laat vochtige vaatdoeken of handdoeken niet te lang op een houten werkblad liggen. Vermijd het gebruik van sterke alkalische schoonmaakmiddelen (chloor, bleekmiddel, gootsteenontstopper).

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?