Homepagina

Keukenmeubel wordt designmeubel

De keuken is een belangrijk deel van onze leefruimte geworden, een keukenontwerp moet daarom naadloos aansluiten bij de rest van het interieur. Keller keukens zijn ontworpen met aandacht voor details, zowel van buiten als van binnen. Met onze noviteiten van 2021 bieden we nog meer mogelijkheden om van een keukenmeubel een echt designmeubel te maken.

"Een keuken is al lang niet meer alleen de ruimte waar we onze maaltijden bereiden. Het is een plek geworden om te genieten en ontspannen, die onderdeel is geworden van ons interieur én dus gezien mag worden!”

Warme houttinten en stijlvolle, rustige kleuren

In de interieur- en keukentrends van nu zien we vooral rustige kleuren en natuurlijke materialen. Wij voegden daarom mooie sfeervolle tinten zoals mist, grind, grafiet en cacao toe aan onze kleurencollecties. Ook warme houtdecoren mogen niet ontbreken dit jaar, wij kozen voor espresso eiken, zilver eiken en champagne eiken als nieuwe kleuren, zodat er voor elke woonstijl en smaak eigentijdse ontwerpen kunnen worden gemaakt.

Geeft u toch liever de voorkeur aan traditioneel wit, of een trendy zwarte keuken? Of wat dacht u van klassiek marmer of gewaagde metallic keukenfronten? Ook dat zit in ons programma, evenals een brede collectie lak- en beitskleuren!

Frontkleuren Keller

Ook mooi van binnen…

Keller keukens zijn niet alleen mooi van buiten, maar ook mooi van binnen. Naast wit, kunt u vanaf nu ook de binnenzijden van de kasten laten uitvoeren in de kleuren mist en grafiet. Ook de kastinterieurs zoals draaiplateaus, apothekerskasten en lades worden afgestemd op de kleur van de binnenzijde en uitgevoerd in lichtgrijs of antraciet. Dit zorgt voor een perfecte finishing touch!

Hoge kasten voor een strak design

Hoge kasten zorgen voor een extra strak design en royale uitstraling. Onze extra hoge onderkasten hebben een lage plint, zodat de werkhoogte gelijk blijft. Extra voordeel: het levert ook nog eens meer bergruimte op!

Hoge keukenkasten

Luxe lades

Een keukenlade of korf van Keller is een overzichtelijk ingedeeld ladesysteem met fraaie vormgeving. We werken hierbij uitsluitend met de beste materialen en technieken. Onze keukens zijn standaard voorzien van een Antaro ladesysteem dat bekendstaat om het hoge gebruikscomfort en mooie design. U kunt nu ook kiezen voor een ‘upgrade’ naar de Merivo ladebox. Dit superstrakke model is extra stabiel, en gaat soepel open en dicht met zelfs uw zwaarste pannen erin! Deze luxe lade wordt geleverd met een nieuw model inlegmat en bestekindeling met extra toplaag en strakke vormgeving. Zowel de ladebox, de bestekindeling en de inlegmat zijn ook weer leverbaar in lichtgrijs en antraciet om het keukendesign echt af te maken.

Benieuwd hoe u uw persoonlijke Keller keuken eruit ziet? Neem contact op met een Keller keukenspecialist in uw buurt. Daar helpen vriendelijke, vakkundige adviseurs u bij het maken van keuzes en realiseren ze samen met u uw persoonlijke keuken.

Lades Keller keukens