Homepagina

Lekker en gezond koken met Sandra Ysbrandy

Kookinspiratie door Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy volgde een koksopleiding en deed een studie Natuurvoeding. Ze is een bekend TV-kok en presentator. Al meer dan 15 jaar is zij te zien in programma’s als Het Familiediner, Life4You, Thuis op Zondag, Tijd voor Max, Kook mee met Max, Eigen Huis & Tuin lekker leven, De Slimste Mens, Expeditie Robinson 2021 en Hunted 2023. Sandra is bovenal moeder van 3 zonen, familiemens en het liefst buiten in de natuur.

Voeding en gezondheid zijn dé thema’s waar haar hart naar uit gaat. Als geen ander kan Sandra mensen motiveren om aan hun gezondheid te werken met de juiste voeding en leefstijltips. Ze gelooft in de kracht van natuurlijke voeding: veel groente, niets uit pakjes en zakjes en zo puur en onbewerkt mogelijk. Door hiervoor te kiezen voel je je gezonder, slanker en energieker EN je helpt mee aan een betere wereld!

Sinds kort kookt Sandra thuis in een mooie Keller keuken, die helemaal bij haar smaak en stijl past. Omdat we ook bij Keller van lekker en gezond koken houden, hebben we samen een aantal leuke recepten geselecteerd, die Sandra de komende tijd gaat koken. Op Instagram deelt ze de reels en recepten, die binnenkort ook terug te vinden zijn op onze website.

Volg ons op Instagram voor kook- en keukeninspiratie!

#kellerculinair

Sandra Ysbrandy