Homepagina
EN

Stoere keuken in loftstijl

Deze keuken in loftstijl is een echte eyecatcher met de hoge boekenkast die over het eiland geplaatst is. Het blad loopt door aan de zijkant van het eiland.

Brushed steel accentfronten

Stoer met bijzondere accenten

De trendy accentfronten in brushed steel en de smartcubes maken de stoere look helemaal af!


In deze keuken:

  • Kookeiland met hoge boekenkast
  • Accentfronten in RVS (brushed steel)
  • Gelaste smartcubes
Dark Rituals

Zo kan het ook

U kunt kiezen uit negen verschillende beitskleuren voor het fineer. Als accentfront kunt u ook een ander stoer trenddecor kiezen zoals RVS, black metal of (licht) beton.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Het fineer kan worden afgewerkt in negen beitskleuren of één van de 2.050 lakkleuren. Als accentfront kunt u een melaminefront uit de TREND collection kiezen.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Dark rituals

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?

Vind een dealer