Homepagina

Majestic Mansion

Tijdloze elegantie

In de stijl van de Hollandse meesters

Creëer tijdloze elegantie in uw keuken met de Majestic Mansion.

In deze modern-klassieke keuken herkent u de stijl van de Hollandse meesters, met het spel tussen donker & licht en het bloemenpatroon in het behang. Het warme, donkere fineer met smalle kader en de glasdeuren in rookglas zorgen voor een ‘majestueuze’ sfeer.

Majestic Mansion

Voor de liefhebber van echt klassiek

Bijzondere elementen zijn de verdiepte kast en open kasten in pecanbruin. De glaskasten met rookglas en ledstrip-verlichting zorgen voor een chique finishing touch.

In deze keuken:

  • Verdiepte kast in trendkleur pecanbruin
  • Hoge glasdeuren in donker rookglas met roede
  • Smalkaderfront in mat zwart eiken beits

De materialen:

  • Front Lexington (fineer met smal kader) in matzwart eiken beits
  • Front Elba in pecanbruin
  • Greep 696 in oud koper
  • Glaskasten met ruitverdeling in donker rookglas en led-strips
Majestic Mansion
Majestic Mansion

Zo kan het ook

U kunt ook kiezen voor een vlak front, zonder kader. De keuken uitvoeren in een houtlook melamine zorgt voor een gunstiger prijskaartje. Bij de glaskast heeft u de keuze uit licht en donker rookglas, ook kunt u de deuren zonder roedes laten uitvoeren.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Deze keuken is uitgevoerd in twee modellen/materialen.

Het donkere gedeelte is model Lexington, een massief houten front. Dit kan worden afgewerkt in mat-, zijdeglans- & structuurlak, hierbij heeft u de keuze uit 2.050 lakkleuren. Voor een meer natuurlijk effect kiest u één van onze negen beitskleuren.

De open kasten zijn gemaakt van melamine in de kleur pecan bruin. Hiervoor kunt u elke andere melamine (uni)kleur kiezen. Wilt u nog meer keuze in kleur? Kies dan een gelakte kast, deze kan worden geleverd in 2.050 kleuren mat-, structuur-, zijdeglans- en hoogglanslak.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

De massief- en fineerdelen komen uit een geselecteerde, ruwe houtpartij met noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen. Omdat het een natuurproduct betreft, is er geen invloed uit
te oefenen op de kleur en structuur van het hout, waardoor elke keuken uniek is. Noesten kunnen door de werking van het hout loslaten, waardoor het achterliggende materiaal zichtbaar wordt.

Het glas kan met milde schoonmaakmiddelen en normale glasreinigers worden schoongemaakt. Gebruik geen chemicaliën of sterk etsende middelen. Droog na met een zachte doek of zeem voor een streeploos resultaat.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?