Homepagina

Keukens voor uw vastgoedproject

Maak kennis met Keller projectkeukens

Een projectkeuken hoeft toch niet wit te zijn?

Wat ons elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens. Met meer dan 40 modellen en 2.050 kleuren in diverse afwerkingen, maken we bij Keller een mooie keuken die naadloos aansluit op uw vastgoedproject. Of het nu gaat om 1.000 keukens of 1. En iedere Keller keuken wordt standaard voorzien van unieke eigenschappen zoals Raster 130-maatvoering, buitenzijden volledig in kleur en luxe softclose laden en korven.

En het onderscheid reikt verder dan ons product alleen. In nauwe samenwerking met onze klanten blijven we ook innovatief in het ontwikkelen van ons dienstenpakket. Of het nu gaat om het ontwerpen van een mooie keuken, of de plaatsing ervan. Keller Keukens staat voor mooi en bereikbaar, voor ieder project.

Unieke eigenschappen

Keller projectkeukens hebben standaard al veel luxe en onderscheidende eigenschappen. Lees meer over onder andere:

  • Rompkleur = frontkleur
  • Verdekt ophangsysteem met anti-tilt
  • Softclose laden & korven
  • Bovenkasten rondom in kleur
  • Doorlopende belijning met Raster 130
Unieke eigenschappen Keller Projectkeukens

Luxe assortiment

De keukenprogramma's van Keller zijn uniek in hun soort. Bij het speciale projectprogramma kunt u natuurlijk kiezen uit tal van keukenfronten, vervaardigd uit verschillende materialen en leverbaar in uiteenlopende kleuren die ook als rompkleur leverbaar zijn.

Echt uniek in zijn soort is ons luxe programma en de MASTER collection. De negen kleuren uit deze collectie zijn leverbaar in zes verschillende afwerkingen, zonder kleurverschil. Verder kunt u bij Keller terecht voor een groot assortiment keukengrepen of greeplijsten in meer dan 2.050 kleuren.

Projectkeuken in verschillende kleuren en kleurkeuze
Projectprogramma
Luxe keukenprogramma project vastgoed

Excellente dienstverlening

Een mooi kwaliteitsproduct verdient de juiste aandacht. In nauwe samenwerking met onze klanten blijven we daarom innovatief in het ontwikkelen van ons dienstenpakket. Of het nu gaat om het ontwerpen van een mooie keuken, of de daadwerkelijke plaatsing ervan. Wij richten onze blik op de toekomst, met focus op de gebruiker.

dienstverlening keller keukens projectmarkt woningbouw beleggers

Maatschappelijk verantwoorde keukens

Keller Keukens heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Daarom is het als strategisch speerpunt benoemd, waarbij we ons meten aan de SDG's van de Verenigde Naties. Onze activiteiten hebben onder andere geleid tot een CO2-neutrale productie, diverse certificaten op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit én ons unieke circulaire keukenproces waarbij we oude keukens gebruiken als grondstof voor nieuwe.

Circo circulaire keuken

Persoonlijk kennismaken?

Kom in direct contact met de accountmanagers uit uw gebied. In een persoonlijk gesprek horen we graag meer over uw project, waarna we samen kijken naar de beste oplossing. Geheel vrijblijvend en altijd op maat.