Homepagina

Compass House in Stanmore (VK)

Lees meer over dit project

Samenwerking met Britse dealer

Een van de meest recente projecten van Keller is het keukenontwerp voor het Compass House in Stanmore, in de suburbs van Londen. Het project werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met projectpartner Kitchens Continental.

Kitchens Continental is een onafhankelijke leverancier van op maat gemaakte keukens in Londen met meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Alle keukens worden, na uitgebreid overleg, volledig ontworpen naar de wensen van de klant. Een aanpak die naadloos aansluit op de manier van werken van Keller en die perfect aansluit bij de eisen van een project zoals het Compass House. Het pand is een oud kantoorgebouw met een onconventionele indeling. Dit vereist dat elke keuken individueel wordt ontworpen, maar wel binnen een contractbudget.

Compass House stanmore projectkeukens

Veel van de afmetingen van de eenheden moesten worden aangepast om open leefruimtes te creëren binnen beperkte en beperkende vloerindelingen. Het projectteam is erin geslaagd om dit te bereiken met de keukenontwerpen van Keller. Ze zijn erin geslaagd een aantrekkelijke, minimalistische uitstraling te creëren door greeploze fronten toe te passen. De ontbijtbar maakt het keukenontwerp compleet en is een absolute blikvanger in het appartement.