Homepagina

Referentieproject

De Dempo in Vlissingen

Afgelopen maand zijn de appartementen van het nieuwbouwproject De Dempo in Vlissingen opgeleverd aan de huurders. Keller Keukens heeft hier de keukens geleverd. In de sociale nieuwbouw huurappartementen kregen huurders de mogelijkheid om hun basiskeuken uit te breiden met diverse opties tegen meerprijs. Dankzij een keuzebrochure opgesteld door l’escaut en Keller Keukens, konden huurders direct bij oplevering beschikken over een geplaatste keuken, volledig naar hun eigen wensen en voorkeuren.

Naast de keuze voor kleur van front en werkblad, hadden bewoners de mogelijkheid om te kiezen uit diverse opties zoals inductiekookplaten, combimagnetrons en koel/vries combinaties. Het merendeel van de bewoners heeft dan ook één of meerdere van deze mogelijkheden gekozen, wat heeft geresulteerd in een gevarieerd en aantrekkelijk beeld in de keukens.

Bijzonder is het feit dat alle woningen zijn uitgerust met een plasmafilter, aangesloten op de afzuigkap, op kosten van de corporatie. l’escaut heeft niet alleen veel aandacht en tijd besteed aan het bedenken en aanbieden van keuzemogelijkheden, maar ook aan het implementeren van deze hoogwaardige filteringstechnologie. In vergelijking met het standaard recirculatiefilter filtert een plasmafilter intensiever, wat aanzienlijk bijdraagt aan de woonkwaliteit en het genot, met name in een appartement. Hoewel de toepassing van een plasmafilter vanwege de relatief hoge aanschaf- en installatiekosten zeldzaam is, heeft l’escaut hier bewust voor gekozen, waardoor een waardevolle bijdrage wordt geleverd aan het comfort in de appartementen.

De Dempo Vlissingen