Services

Keller Keukens is al jarenlang toonaangevend op de projectmarkt. Met de blik op de toekomst, focus op de gebruiker en in nauwe samenwerking met woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven blijft Keller Keukens in beweging en innovatief in het ontwikkelen van nieuwe concepten.

KOLOM

Uit ervaring weten we dat bij nieuwbouw en renovatieprojecten heel wat komt kijken. Keller Keukens Ontzorgt, Levert, Organiseert en Monteert (KOLOM), is een door Keller ontwikkeld concept bedoeld om uw gehele organisatie te ontzorgen. Of het nu gaat om klantbegeleiding, demontage van de oude keuken, het aanleggen van elektra en leidingwerk of het monteren en opleveren van de nieuwe keuken; Keller kan het u allemaal uit handen nemen.  Keller Keukens biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit 2 pakketten. Bij het basispakket neemt de keukenadviseur het voortraject voor u uit handen, door samen met uw bewoners de verschillende mogelijkheden door te nemen. De adviseur verwerkt de gegevens en stuurt deze richting u en/of uw aannemer. Het totaalpakket staat voor gehele ontzorging van uw organisatie, waar wij zowel de opname als de montage verzorgen. Wilt u liever zelf per onderdeel beslissen wat u zelf wilt uitvoeren en welke onderdelen Keller Keukens voor u mag verzorgen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Dát is een service à la Keller. Door middel van dit unieke concept kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten. Lees meer over KOLOM.

Snel en Schoon

Duurzaam (ver)bouwen krijgt de komende jaren extra stimulans vanuit de overheid. Één van de laatste ontwikkelingen vanuit dit beleid is “Energiesprong”, een innovatieprogramma voor energie-neutrale bouw. Hierbij kan het bedrag dat normaal wordt besteed aan de energienota worden omgezet in een lening om het huis naar nul-op-de-energiemeter te laten verbouwen. Nul-op-de-meter betekent dat de energiemeter aan het einde van het jaar op nul staat. Er wordt dus niet meer energie verbruikt, dan er wordt opgewekt. De huurder krijgt in plaats van een hoge energierekening, een comfortabele en duurzame woning tegen dezelfde woonkosten. Omdat in 2016 de eerste 11.000 huurwoningen gereed moeten zijn en in 2020 zelfs 111.000 woningen, is snelheid één van de belangrijkste factoren die het succes van dit project bepalen. Om hier op in te spelen heeft Keller Keukens een nieuw keukenconcept ontwikkeld. Lees meer over Snel en Schoon.

Dealernetwerk

Keller keukenspecialisten kunnen u ondersteuning bieden bij uw projecten. Hierbij kunt u denken aan huurderskeuze of koopprojecten. De maatvoering van onze projectkeukens is gelijk aan die van onze luxe keukens. De projectkeukens zijn hierdoor eenvoudig uit te breiden. Dankzij ons landelijke dealernetwerk is er altijd een Keller keukenspecialist in de buurt. Lees meer over onze dealers.

Marketingondersteuning

Keller Keukens biedt haar partners marketingondersteuning bij projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keuzeformulieren, zowel print als interactieve formulieren geschikt voor PC, iOs en Android.

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief