Keukeninspiratie

Bestel onze brochure voor nóg meer keukeninspiratie

Keukeninspiratie is een belangrijke stap naar uw persoonlijke keuken. Omdat u nu eenmaal niet elke dag een nieuwe keuken koopt, is het belangrijk om hier rustig de tijd voor te nemen en te bepalen waar u naar op zoek bent. Van welke keukenstijl houd u? Welke afwerking moet de keuken hebben en in welke kleur? Om u te helpen deze vragen voor uzelf te beantwoorden en u te inspireren hebben wij diverse inspiratiepagina's gemaakt die u kunnen helpen bij het samenstellen van uw persoonlijke keuken. Er is namelijk altijd een Keller keuken die bij u past.

Keukengalerij

Keller inspiratie keukengalerij

Op zoek naar een mooie nieuwe keuken? Laat u inspireren in onze keukengalerij! U vindt een groot aantal keukens in verschillende woonstijlen en opstellingen, en volgens de laatste trends. Bij elke keuken staan slimme tips over hoe u met kleuren en materialen de keuken uw personal touch kunt geven.

Bekijk onze keukengalerij →

Keuken-inspiratiebrochure

Keller inspiratiebrochure keukeninspiratie

De keuken-inspiratiebrochure van Keller staat vol met keukenideeën voor het samenstellen van uw persoonlijke keuken. Laat u inspireren door de nieuwste ontwikkelingen en de laatste trends op keukengebied. Verder vindt u allerlei handige informatie over gebruikte keukenmaterialen, werkbladen en apparatuur.

Vraag hier uw keukenbrochure aan →

Keukenstijlen

keller Keukenstijlen

Door de jaren heen zijn er tal van keukenstijlen ontstaan. Om u op weg te helpen onderscheidt Keller Keukens vier basis woonstijlen, namelijk; landelijk, modern, klassiek en industrieel. Vaak gaat het echter om een mix van meerdere stijlen, uitgebreid met trends. Welke keukenstijl past het beste bij u?

Lees meer over onze keukenstijlen →

Keukenopstellingen

Keukenopstelling keuken met kookeiland

We maken onze keukens in iedere gewenste keukenopstelling. Welke het beste bij u past, is afhankelijk van verschillende factoren. Het belangrijkste is de beschikbare ruimte. Met de juiste keukenopstelling maakt u optimaal benut van een kleine keuken. Aan ruimte geen gebrek? Kies dan een keukenopstelling die het beste past bij uw smaak.

Kies uw ideale keukenopstelling →

Keukentrends

Keukentrends rechte keuken
Keukentrends beïnvloeden wat we op dit moment leuk vinden. Trends inspireren ons om vanuit de basis woonstijl ons interieur net even een eigentijdse draai te geven. Keller biedt u uitgebreide informatie over deze (keuken)trends en hoe u deze in uw eigen keuken kunt toepassen.

Bekijk de laatste keukentrends →
 
Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief