De persoonlijke keuken

In 4 stappen

Uw persoonlijke keuken samenstellen

U wilt uw persoonlijke keuken samenstellen. Maar wat is nu eigenlijk een persoonlijke keuken? Wat u mooi vindt is een optelsom van verschillende elementen, namelijk uw basis woonstijl, trends, personal touch en uw budget. Denk eens na hoe deze elementen er voor u uitzien. De mix is voor iedereen weer anders en dat maakt elke keuken een persoonlijke keuken.

1. Basis woonstijl

Houdt u van modern, industrieel, klassiek of landelijk? Keller Keukens onderscheidt vier basis woonstijlen maar vaak gaat het om een mix ervan.

Ziet u kenmerken als hout, steen, brocante details en sobere kleuren graag terug in uw interieur? Dan heeft u een voorliefde voor een landelijke woonstijl. Landelijke elementen kunt u eenvoudig toepassen in uw keuken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor natuurlijke materialen zoals houten kastfronten of een werkblad van natuursteen. Een vergrijsde kruik met dadeltakken op de keukentafel versterkt het landelijke karakter.

landelijke woonstijl keuken

 

koperen keukenkraan keukentrend

2. Trends

Welke trends spreken u aan? Trends inspireren ons om onze basis woonstijl net even een eigentijdse draai te geven.

Wij volgen internationale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze naar onze keukens. U bent daardoor bij Keller Keukens altijd verzekerd van een actueel en eigentijds assortiment. Bent u al bekend met de trendkleur Botanic green? In het Keller Colour System zijn onder andere 1950 NCS kleuren opgenomen, waarmee zelfs de meest extreme keukensmaken moeiteloos gerealiseerd kunnen worden. Zo kunnen wij eenvoudig uw hele keuken of juist slechts een detail in deze groentint uitvoeren.

 

De Keller keukenspecialist

Uw persoonlijke keuken samenstellen kunt u het beste doen met de hulp van een expert. Daarom verkopen we Keller keukens uitsluitend via keukenspeciaalzaken. De keukenadviseurs bij onze dealers zijn altijd op de hoogte van de nieuwe keukentrends, -modellen en -technologiën. Zij helpen u graag met het samenstellen van uw persoonlijke keuken.

Vind een Keller keukenspecialist

 

3. Personal Touch

Houdt u van koken, kunst, groen in huis of kleurrijke accessoires? Wat is uw gezinssamenstelling? Uw individuele voorkeuren en situatie geven uw keuken de personal touch.

Uw individuele wensen en behoeften bepalen wat voor u belangrijk is in uw keuken. Bereidt u graag uitgebreide maaltijden? Dan kan een kokendwaterkraan u van alle gemakken voorzien tijdens het koken. Of houdt u van de nieuwste technologieën? Dan past een hypermoderne inductiekookplaat met krachtige en stille werkbladafzuiging perfect in uw persoonlijke keuken.
Meer Keukeninspiratie

 

4. Budget

Keller Keukens staat voor mooi en bereikbaar, binnen ieder budget. Daarom biedt Keller de mogelijkheid om te spelen met verschillende materialen en afwerkingen.

Heeft u een bepaalde keukenstijl in uw hoofd? Dan bieden wij altijd meerdere materialen, goedkoper of duurder, zonder dat het ten koste gaat van de sfeer en uitstraling van de keuken. Uw kastfronten uitvoeren in kunststof houtrepro's in plaats van echt hout maakt de keuken goedkoper, zonder dat deze zijn warme, natuurlijke uitstraling verliest. En heeft u toch liever een werkblad van composietsteen dan van natuursteen? Dat kan, maar dat kost iets meer. Om het effect te laten zien van uw materiaalkeuze heeft Keller Keukens de prijswijzer ontwikkeld.
Bekijk de prijswijzer

 
Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief