Rechte keukens

Een rechte keuken voor iedere woning en interieurstijl

Op zoek naar een mooie, rechte keuken? Rechte keukens zijn veelzijdig en kunnen in iedere gewenste woonstijl worden uitgevoerd. Hoe uw rechte keuken er uitziet hangt in eerste instantie af van de ruimte die u ervoor beschikbaar heeft. Bent u een kookliefhebber met weinig ruimte? Een rechte keuken past eenvoudig in kleine en smalle ruimtes, zonder dat het ten koste gaat van de uitstraling of uw kookgemak. Heeft u juist een ruime, open keuken? Dan komt een uitgebreide, rechte keukenopstelling met brede kasten perfect tot zijn recht.

Naast de beschikbare ruimte, is het natuurlijk belangrijk om uw persoonlijke wensen en smaak in uw rechte keuken toe te passen. Met ons ruime assortiment stijlen, modellen, materialen én kleuren is dat geen probleem. Keller biedt meerdere mogelijkheden, in verschillende prijsklassen, om uw rechte keuken af te stemmen op uw smaak en situatie.

 

Een kleine, rechte keuken

Rechte, kleine keuken

Een grote, rechte woonkeuken

Rechte, uitgebreide keuken

Rechte keukens bieden uitkomst voor de kookliefhebber met weinig ruimte. Een kleine rechte keuken neemt zo min mogelijk ruimte in, omdat deze slechts tegen één wand geplaatst wordt. Voorzie uw rechte keuken van professionele inbouwapparatuur om ook in uw kleine opstelling de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden. Pas daarnaast (extra) bovenkasten toe. Zo behoudt u de maximale werkbladruimte en creëert u toch meer opbergruimte. Op deze manier haalt een rechte keuken het maximale uit kleine ruimtes.

Heeft u een ruime, open keuken? Ook dan komt een rechte keukenopstelling perfect tot haar recht. Geheel volgens uw wensen en persoonlijke smaak kunt u een rechte keuken namelijk zo breed of uitgebreid maken als u wilt. Ga bijvoorbeeld de hoogte in met hoge kasten om een meer robuuste uitstraling te creëren. Laat de bovenkasten weg en voorzie uw rechte keuken van een plafond-afzuigunit om het strakke, minimalistische karakter te versterken. Tip van ons designteam: Wilt u een landelijke rechte keuken? Kleed de open ruimte verder aan met een robuuste eettafel, comfortabele stoelen en een vachtje op de vloer voor de finishing touch.

 

Rechte keukenopstelling in klassieke woonstijl

Rechte keukenopstelling in industriële woonstijl

Rechte keukenopstelling in klassieke woonstijl

Uw rechte keuken samenstellen

Bij het samenstellen van uw rechte keuken wilt u natuurlijk rekening houden met uw smaak, comfort en gebruikersgemak. Er is altijd een rechte keuken die bij u past, want die maakt Keller gewoon voor u op maat. Wilt u graag een rechte keuken in klassieke stijl? Pas dan kenmerkende materialen als rijke stoffen, oude serviezen of donker hout toe. U kunt eventueel de keuken uit laten voeren in een kunststof houtrepro in plaats van echt hout. Hiermee bespaart u, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van uw keuken. Met bewerkte tegeltjes tegen de achterwand versterkt u de klassieke keukenstijl.

Trends voor uw rechte keuken

Maak uw rechte keuken nóg persoonlijker door uw favoriete trends toe te passen. Voer uw keukenfronten bijvoorbeeld uit in één van de zes actuele Ultra Mat kleuren. Geheel volgens de laatste trends. En vindt u gekleurde kranen en spoelbakken ook zo stoer? Kies dan voor een gouden, koperen of zwarte kraan met bijpassende spoelbak. Zo geeft u uw rechte keuken een unieke look en feel. Plaats naast uw rechte keuken een mooie, opvallende koelkast om uw strakke keukenopstelling ook een speels effect te geven.

 

Meer inspiratie voor uw rechte keuken?

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief