Homepagina

Stap binnen in de boutique hotel trend

Dit ontwerp past helemaal in de boutique hotel-trend. Klassiek groen, warm hout en cognactinten, gecombineerd met luxe marmer en gouden accenten typeren deze glamoureuze stijl.

Luxueus & decadent

De marmeren bar maakt het compleet

De bijpassende bar met marmeren omlijsting en de gouden kraan en spoelbak maken het geheel compleet.

In deze keuken:

  • Goud-gelakte greeplijsten
  • Wandplank in walnoot
  • Bar met kaderdeuren in walnoot decor
Bliss Boutique
Bliss Boutique

Zo kan het ook

Klassiek donkerblauw, bordeaux rood of zwart met goud, warm hout en cognackleuren. Bij Keller Keukens geen probleem, want u kunt zonder extra kosten kiezen uit 2.050 lakkleuren. Ook onze greeplijsten zijn leverbaar in 2.050 lakkleuren en in vijf kleuren metallic lak. De bar kunt u ook uitvoeren in fineer voor een nog luxere uitstraling.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Om uw keuken echt een "personal touch" te geven kunt u kiezen uit 2.050 kleuren in mat-, structuur-, zijdeglans- en hoogglanslak.Ook onze greeplijsten zijn leverbaar in 2.050 kleuren, plus vijf kleuren metallic lak.

Het eiland is uitgevoerd in melamine kaderdeuren, model Cascada. Hierbij kunt u kiezen uit diverse unikleuren en (hout)decoren.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?