Homepagina

Haal buiten naar binnen

Warm hout en veel groen geven deze keuken een haast exotische sfeer. De tegeltjes op de achterwand versterken dit effect. Het matzwarte fornuis, de afzuigschouw en de lamp voegen een industriële touch toe.

Raw Nature

Urban jungle vibes

Een natuurlijke look, creëer uw eigen urban jungle met deze mooie combinatie van hout en groen.

In deze keuken:

  • Warm houtrepro front
  • Kunststof werkblad in steenlook
  • Gelakte kasten in olijfgroene structuurlak
Raw Nature
Raw Nature

Zo kan het ook

Geeft u de voorkeur aan natuurproducten? Vervang het houtlook front dan door echt hout. Houdt u niet van olijfgroen? De 2.050 lakkleuren van Keller bieden u altijd een kleur die u persoonlijk beter past. Onze dealers maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Om uw keuken echt een "personal touch" te geven kunt u kiezen uit 2.050 kleuren in mat-, structuur-, zijdeglans- en hoogglanslak. Ook onze greeplijsten zijn leverbaar in 2.050 kleuren.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek die niet pluist. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?