Homepagina
EN

Volgens de laatste trends

Industriële keukens zijn vaak uitgevoerd in donkere tinten. Voor de Urban Nude kozen we juist – de naam zegt het al – voor nude tinten zoals de fronten in de kleur zeezout, een kleur uit het trendy greige pallet.

Urban Nude

Fluted glass; hip & stoer

De wijnkoeler is ingebouwd in de achterwand van composiet, en wordt omlijst door trendy, stoere glaskasten van fluted glass. Aan de binnenzijde van de glaskasten zijn ledstrips toegepast; hiervan kunt u zelf de helderheid en kleurtemperatuur bepalen.


In deze keuken:

  • Nude tint ‘zeezout’
  • Hoge glasdeuren in fluted glass met ledverlichting
  • Nieuwe kleur koffie eiken

De materialen:

  • Melamine front Bronx in koffie eiken
  • Melamine front Elba in zeezout
  • Glasdeuren met matzwart alu frame en knopje, uitgevoerd in fluted glass
Urban Nude

Zo kan het ook

U kunt kiezen uit verschillende (nieuwe) houtdecoren in vergrijsde tinten, of juist een ander stoertrenddecor zoals RVS, black metal of (licht) beton.

Onze dealers maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Deze keuken bestaat uit een unikleur melamine en een houtdecor melamine. Hiervoor kunt u elke gewenste melamine-kleur of -decor uit ons programma kiezen. Voor een luxere variant kiest u een lakkleur en/of een gebeitst fineer.

Het glas kan met milde schoonmaakmiddelen en normale glasreinigers worden schoongemaakt. Gebruik geen chemicaliën of sterk etsende middelen. Droog na met een zachte doek of zeem voor een streeploos resultaat.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Urban Nude

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?

Vind een dealer