Homepagina
EN

Beleef de sfeer van een boutique hotel

Beleef de sfeer van een boutique hotel waarbij klassieke elementen op een moderne manier zijnntoegepast. Het fineer front met bruine beits gecombineerd met de spiegel en kasten in rookglas zorgen voor een luxe, warme sfeer.

Glam Chic

Glaskasten met rookglas & ledverlichting

Bijzondere details zijn de glaskasten met rookglas en ledverlichting, het riante kookeiland en de nis in composiet.

In deze keuken:

  • Bruin eiken beits op houtfineer
  • Kast op maat met rookspiegels en ledverlichting
  • Gun metal metallic greeplijsten in het kookeiland
Glam Chic
Glam Chic

Zo kan het ook

Vervang de fineer fronten door kunststof en u krijgt een ander prijsplaatje. Hetzelfde geldt als u het blad vervangt door kunststof dat eveneens in diverse diktes verkrijgbaar is.


De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Deze keuken is uitgevoerd in model Nijenborgh, een fineer front. Dit kan worden afgewerkt in mat-, zijdeglans- & structuurlak, hierbij heeft u de keuze uit 2.050 lakkleuren. Voor een meer natuurlijk effect kiest u één van onze negen beitskleuren.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk worden gereinigd. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek (die niet pluist) of zachte borstel. Wrijf in de richting van de houtstructuur, hierdoor wordt vuil uit de poriën geveegd. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?

Vind een dealer