Homepagina

Vacature

Commercieel Medewerker Klantenservice

Bekijk de vacature

Keller Keukens staat voor de persoonlijke keuken. Dat betekent meer dan het leveren van een op maat en smaak gemaakte, mooie keuken. Het staat ook voor de persoonlijke manier waarop wij samenwerken.  Niet alleen met onze klanten, maar ook met onze leveranciers en met onze collega’s. Excellente dienstverlening, dat is ons streven. Om dit te realiseren zijn wij per direct op zoek naar een ervaren, fulltime commercieel medewerker klantenservice.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s in de binnen- en buitendienst werk je actief mee aan het verlenen van excellente diensten aan onze dealers. Je bent een belangrijke speler in het onderhouden van de contacten met onze keukenspecialisten. Passie voor mooie keukens zit in je bloed. Je vindt voldoening in het delen van kennis en bent de technische steun en toeverlaat van onze klanten. Je helpt ze met vraagstukken over bestellingen, leveringen, levertijden en service. Daarnaast ben je samen met de accountmanager commercieel verantwoordelijk voor de correcte planning en verwerking van de orders.

Wat zoeken wij?

Keller Keukens staat bekend om de ‘drive’ voor 100% klanttevredenheid. Dit ontstaat niet vanzelf, maar door de inzet van goede mensen. Onze mensen beschikken daarom over drie belangrijke kenmerken: open, gedreven en creatief. Naast deze eigenschappen beschik je over:

 • Aantoonbare keukenkennis, bij voorkeur in combinatie met werkbladen en apparatuur;
 • Hbo-werk- en -denkniveau;
 • Een positieve houding en oprechte interesse in de klant;
 • Een hands-on mentaliteit;
 • Talent in plannen en organiseren.

Verder is aantoonbare, succesvolle werkervaring in customer service een pré.

Wat bieden wij?

 • Een werkomgeving met een open, informele cultuur waarin collega’s samen de klus klaren.
 • Een dynamische baan waarbij je bijdraagt aan excellente dienstverlening van onze klanten.
 • Een marktconform salaris.
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 12 atv-dagen en 24 vakantiedagen.
 • Een bijdrage aan je sportschoolabonnement waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten).

Is dit jouw droombaan?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Overtuig ons dan met jouw persoonlijke verhaal en word onze nieuwe collega. Klik op de link hieronder om direct te sollicteren!

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met onze Manager Klantenservice Rob de Jong op 0165 594 352 of Manager HR Joop van der Linden op 06 22 66 13 71. Een PI (Predictive Index®) en PLI Predictive Learning Index®) test maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Werken bij Keller

Meer weten over ons bedrijf?