Homepagina

Küchenmeile 2023

De lancering van onze noviteiten vond ook dit jaar weer plaats tijdens de Küchenmeile. We kijken terug op een mooie, zonnige en drukbezochte editie, waar we weer veel bekende én nieuwe gezichten mochten ontvangen. Keller en Jetstone richtten het Haferhaus op landgoed Gut Böckel weer in als inspirerende keukenshowroom met de nieuwste trends en materialen voor 2024. Als de vele enthousiaste reacties toonaangevend zijn, dan wordt het weer een heel mooi keukenseizoen!

Voor iedereen die ons bezocht of gemist heeft, creëerden we een terugblik. Scroll en klik verder voor ons beursverslag!

Impressie Kuechemeile

Wij nemen u mee terug naar Gut Böckel

Ook dit jaar waren we weer te gast op het prachtige landgoed Gut Böckel, waar we samen met Jetstone zeven nieuwe keukenopstellingen lieten zien. We kozen vooral voor kleuren en decoren in melamine, om voor het nieuwe seizoen het accent te leggen op mooie en betaalbare keukens.

Maar zoals u van ons gewend bent, is ook het pallet lakkleuren weer uitgebreid met nieuwe trendkleuren. Zachte nude tinten, chique greiges en diepe, levendige kleuren uit de natuur vormen het pallet waaruit de keukenontwerper in 2024 kan kiezen.

Speciaal thema dit jaar was de introductie van een nieuwe serie verlichting, die helemaal voldoet aan de eisen van nu: alle soorten verlichting op één systeem en bediening via bekende smarthome apps. Keller is de eerste keukenfabrikant die dit introduceert!

We zijn niet alleen innoverend in materialen en systemen, maar ook in onze communicatie. Het dealerteam nam plaats voor de camera en maakte een serie vlogs waarin we u mee (terug)nemen op een tour langs onze laatste keukentrends en -ontwerpen. Kijkt u mee?

 

Impressie beurs

Moderne keuken: Vogue Vibes

Bij binnenkomst in het Haferhaus werd de blik van de bezoeker meteen getrokken door de Vogue Vibes. In deze moderne keuken zien we nude tinten in de nieuwe lakkleuren latte en blush, gecombineerd met het bijzondere decor in mosaico. Opvallend accent is de oven die om de hoek geplaatst is! Ook het verlaagde deel aan het eiland zorgt voor een bijzondere touch, dit leent zich voor mooie styling, waarmee de keuken naadloos overgaat in het woongedeelte.

Het elegante keukenontwerp was een echte publiekslieveling! Op de keukendetailpagina vindt u meer informatie over de gebruikte materialen en kleuren.

 

 

 

Moderne keuken Vogue Vibes

Tuscan Villa: modulair maatwerk

In de Tuscan Villa zien we warme kleuren die zorgen voor een mediterraan tintje. Deze keuken is volledig uitgevoerd in melamine: het eiland in de nieuwe kleur sesam is gecombineerd met een kastenwand in cognac eiken, één van onze matte melamines. De greeplijsten in brons matcht perfect met de kraan en spoelbak. Het blad Roma Imperiale in gepolijst keramiek is echt een plaatje, en brengt alle kleuren uit de keuken bij elkaar. Bijzonder element is de eettafel die geïntegreerd is in het eiland.

In deze keuken werd ook de nieuwe werkwijze voor modulair maatwerk toegelicht, waarmee we op een slimme manier kasten op maat maken. Hierbij starten we vanuit een module (romp) en bouwen we deze op met de gewenste elementen. Afhankelijk van het type kast zijn de maximale en minimale maten begrensd, zodat het zeker is dat de kast die ingevoerd wordt voldoet aan de technische eisen voor productie. Dit betekent minder kans op fouten, sneller en slimmer werken!

In de playlist 'Noviteiten 2024'op YouTube kunt u de video terugkijken!

Tuscan Villa
Ocean Breeze Küchenmeile

Ocean Breeze

De klassiek-moderne keuken Ocean Breeze was letterlijk en figuurlijk centerpiece van de beurs. Het contrast tussen het diepzwart eiken (melamine) en oceaanblauw (zijdeglanslak) samen met de glaskasten én het diagonale werkblad in keramiek zorgden voor een echt ‘wauw’-effect! Een prachtig voorbeeld van hoe twee merken elkaar versterken.

Nieuw platform voor verlichting

Buiten deze elementen was ook de nieuwe serie led-verlichting toegepast in de nis en glaskasten. Spots, led-stripverlichting en spots voor glasplanken worden toegepast in een nieuw, intelligent platform voor led-verlichting waarin duurzaamheid, design en gebruiksgemak samenkomen. U leest er meer over in het Keller Magazine. Heeft u vragen? Uw accountmanager vertelt er graag meer over.

Misty Grey

In de Misty Grey herkent u de minimalistische schoonheid van Scandinavisch design. Voor deze landelijke opstelling hebben we de kaderdeuren omlijnd met panelen, waardoor het 'in frame' ontwerp ontstaat. Een mooie, moderne variant van een landelijke keuken. De kleur mist komt zowel in de fronten als het blad terug, wat voor een frisse en tijdloze uitstraling zorgt. Verder zijn de vergrijsde houtaccenten de eyecatchers.

Uit de reacties die we ontvingen maakten we op dat er op de Nederlandse en Belgische markt zeker nog veel behoefte is aan deze (woon)stijl.

 

 

 

 

Ocean Breeze

Nature's Choice

Binnen de industriële woonstijl zien we een verschuiving naar meer elegante elementen. Dit zien we terug in de Nature's Choice, waar het grote, stoere eiland een verfijnde touch krijgt door de toepassing van het chique keramiek. In de kastenwand geven de glasplanken met led-verlichting achter de stollen extra cachet aan het ontwerp.

Quae kleuren een keuze uit de natuur: het bijzondere melaminedecor okapi is gecombineerd met de kleur cactus, eveneens een melaminefront. Verder in deze keuken nog bijzondere accenten, waardoor het een bijzonder fraai en verrassend keukenontwerp is geworden. U leest er meer over op de keukendetailpagina.

Cactus Keller

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie, of heeft u interesse om dealer te worden? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.

Vul hier uw gegevens in