Homepagina

Metaal-look

Helemaal van nu: industriële look, donkere kleuren, stoer metaal en glaskasten met led-verlichting.

Black Metal

Zwart, glas & beton

Een mooie combinatie van stoere kleuren & materialen.


In deze keuken:

  • Metaal-look fronten volgens de laatste trend.
  • Gelaste smartcubes bevestigen de industriële sfeer.
  • Stoere, metalen grepen.
  • Glaskasten met helder glas.
Black Metal

Zo kan het ook

U kunt kiezen uit diverse andere stoere industriële trenddecoren, zoals (licht) beton en brushed steel. Uitgevoerd in melamine, dus sterk en makkelijk in onderhoud!

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

U kunt kiezen uit diverse mooie decoren in melamine en een uitgebreide grepencollectie.

 

Regalen kunt u met normale, huishoudelijke schoonmaakmiddelen reinigen en met een droge doek nadrogen.

Het glas kan met milde schoonmaakmiddelen en normale glasreinigers worden schoongemaakt. Gebruik geen chemicaliën of sterk etsende middelen. Droog na met een zachte doek of zeem voor een streeploos resultaat.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Black Metal

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?