Homepagina

Stoer zwart met rood

Stoer industrieel voert de boventoon door de stoere structuurlak in houtskool gecombineerd met een blad in roestkleur.

Brooklyn Brick

Zwart, roest & baksteen

De rode retro-koelkast is dé blikvanger in dit industriële ontwerp.


In deze keuken:

  • Zwarte keukenfronten in structuurlak
  • Stoere, gelaste greep
  • Rvs-look plint
Brooklyn Brick
Brooklyn Brick

Zo kan het ook

U kunt kiezen uit 2.050 lakkleuren in matlak, zijdeglans, hoogglans en structuurlak. Moet uw keuken tegen een stootje kunnen? Kies dan voor een (ultramat) melamine.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

 

Geen beschrijving, graag toevoegen

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek die niet pluist. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuren in het echt bekijken?