Homepagina

Industrieel in beton, eiken & blauw

Kom binnen in deze industriële loft met beton, hout, stof en leer als stoere basis. De oud eiken houtlook geeft warmte aan deze strakke industriële look met koel trendy nachtblauw.

Concrete Jungle

Zwart, glas & beton

De handlettering op de schoolbordverfwand en de smeedijzeren schragen geven de ruimte een extra personal touch.


In deze keuken:

  • Apparatenwand gelakt in de midnight blue
  • De fronten in oud eiken geven warmte
  • Het beton-look werkblad versterkt het industriële karakter
Concrete Jungle

Zo kan het ook

U kunt kiezen uit diverse andere stoere houtdecoren. Uitgevoerd in melamine, dus sterk en makkelijk in onderhoud! En met de 2050 NCS lakkleuren kunt u de accentkleur aan uw persoonlijke voorkeur aanpassen.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

U kunt kiezen voor diverse melamines in mooie houtdecoren. Voor de gelakte delen heeft u keuze uit maar liefst 2.050 kleuren in mat-, zijdeglans-, structuur- of hoogglanslak.

Lak is gevoeliger dan melamine, pas op met krassen en stoten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

 

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.


 

 

Concrete Jungle

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?