Wat ons elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens. Niet alleen mooi van buiten, maar zeker ook van binnen. Of het nu gaat om de extra stevige kasten met gesloten bovendek, de geruisloze soft-demping in scharnieren en ladegeleiders of de luxe, glazen zijdevulling in korven: Keller werkt uitsluitend met de beste materialen en technieken.

BLUMOTION

Bent u een kok die van tevoren keurig ‘mise-en-place’ maakt (alle kookgerei en ingrediënten netjes klaarzet), of verzamelt u liever tijdens het koken alles wat u nodig heeft? Wat uw persoonlijke voorkeur ook is, het is prettig als deuren, lades en korven gemakkelijk en snel te bedienen zijn. Keller keukens zijn dan ook standaard voorzien van luxe scharnieren met BLUMOTION-demping voor geruisloze en vloeiende sluitbewegingen – en dat onafhankelijk van de uitgeoefende kracht en van het gewicht van de deur of lade.

Kelller BLUMOTION scharnier
Tip-On

Met Tip-On techniek (of push-to-open) worden deuren, laden en korven moeiteloos geopend door zachtjes op het front te duwen. Ideaal als u bijvoorbeeld uw handen vol heeft tijdens het koken, of na het boodschappen doen. Deuren en laden worden weer eenvoudig gesloten door deze zachtjes dicht te drukken. Het systeem is volledig geïntegreerd in de romp. Dankzij Tip-On is het mogelijk mooie, strakke, volledig greeploze keukens te ontwerpen.

Servo-drive

Draaideuren, klepkasten en laden- & korvenkasten worden voorzien van mechanische Tip-On. Om ook koel-vriescombinaties van deze mooie bewegingstechnologie te voorzien, is er speciale elektrische Tip-On. Net als de mechanische variant is een zachte duw tegen het front voldoende om de koelkast te openen. Omdat hefdeurkasten en vouwklepkasten hoog worden geplaatst, kunnen deze lastig te sluiten zijn. Keller voorziet deze greeploze kasten daarom met Servo-Drive. Eén druk op de knop en de elektrische motor sluit de kast voor u. Zachtjes en geruisloos.

Laden, korven en accessoires

Laden en korven zorgen voor mooi georganiseerde keukenkasten. Zo zijn er lade- en korfindelingen, korfverlichting, afvalsystemen en slimme opbergsystemen. Standaard zijn de lades voorzien van fraaie glazen boxsides en afgewerkt met een luxe anti-slip inlegmat. Deze zijn uit te breiden met korfindelingen van blank gelakt eikenhout. U kunt kiezen uit lichtgrijze of antraciete verdelingen, om ook hier uw personal touch aan te geven. Al onze laden en korven zijn 100% uittrekbaar, zodat de spullen die achteraan staan gemakkelijk te bereiken zijn. Ook zijn deze standaard voorzien van dempingstechniek.

Onze vakkundige dealers helpen u graag bij vragen en advies over het ontwerp en de (technische) details van uw keuken. Ze adviseren u bij het maken van keuzes en het samenstellen van uw persoonlijke keuken.

Lees hier meer over onze keukenkenmerken.