Laat u omarmen door de glamoureuze sfeer van de keukentrend Bliss Boutique. Deze keukentrend lijkt rechtstreeks uit een chique hotel of stijlvolle cocktailbar te komen. Door de luxe materialen, donkere kleuren en rijke details is deze klassieke keuken niet alleen een fijne werkplek, maar tevens een lust voor het oog.

Goud & groen: een perfect combinatie

Rijkdom is in overvloed aanwezig in deze klassieke keuken die een Great Gatsby-sfeer heeft. Een kleurenpalet van klassieke groentinten en gouden accenten voert de hoofdtoon. Het greeploze model GL5100 is hier uitgevoerd in een grijsgroene zijdeglanslak uit de NCS-collectie (S 7005-B80G). Opvallend zijn de nieuwe goud-gelakte greeplijsten, die perfect matchen bij de gouden kraan en spoelbak. Omdat groen een echte natuurkleur is, in tegenstelling tot het kunstmatige goud, vormen de twee een perfecte combinatie.

Klassieke-greeploze keuken gouden greeplijst
gouden kraan keller keuken

De greeplijst is uitgevoerd in goud metallic-lak. Is goud niet uw smaak? U kunt ook kiezen uit titaan, gun metal, brons en koper. Het gepolijste graniet in de kleur Tan Brown past perfect bij de gouden keukenaccessoires.

Marmer mag weer

Om de goud-groencombinatie goed tot zijn recht te laten komen is het belangrijk een sobere derde kleur te kiezen. Wittinten geven het geheel meer rust en ruimte, maar ook donker hout past perfect bij deze kleuren en geeft het geheel meer warmte. De marmer-look bar gecombineerd met fronten in walnoot houtrepro is daarom een perfecte toevoeging op deze keuken. Deze nieuwe kleuren zijn ook als wandpanelen gebruikt om het effect te versterken.

Met de keukenfronten in een walnoot houtlook is een warme, geborgen uitstraling gecreëerd. Het lichte marmerdecor van de barombouw geeft het geheel meer ruimte en rust.

Greeploze kaderdeuren

Om de klassieke keukenstijl te accentueren zijn de walnoot fronten uitgevoerd in het kadermodel Cascada. Deze fronten zijn leverbaar met greep, greeploos of zoals hier getoond met Tip-on, wat de keuken een moderne touch geeft.

Op zoek naar meer inspiratie voor uw klassieke keuken? Vraag onze keukenbrochure aan!