De keukentrend Modern Farmhouse combineert een landelijke keukenstijl met een modern strak en symmetrisch design. Grof houtfineer, zwarte, handgevormde tegels en greige kalkverf worden vergezeld door industriële details en rustieke accessoires. Het resultaat is een mooie, landelijke keuken met een modern-industrieel karakter.

Grof eiken fineer

Wat direct opvalt is het gebruik van veel hout in natuurlijke kleuren, typische elementen van een landelijke woonstijl. Ons nieuwe model Maine is voorzien van grof fineer, vol met noesten en een duidelijk vlammenpatroon. Dit geeft de keuken een stoer en robuust accent waardoor moderne en industriële elementen hier perfect bij passen. De mix van stijlen vloeit in elkaar over door de grijze beits op het fineer.

Maine Modern Landelijke keuken wasbak

Ons nieuwe grof fineer is een echt natuurproduct, ieder front is anders. Dat maakt uw houten keuken echt persoonlijk.

Modern Farmhouse hout zwarte tegels

Zwarte details

De mix van landelijk en modern zien we ook terug in de accessoires en afwerking, zoals in de tegels boven het fornuis. De handgevormde look geeft ze iets landelijks, terwijl matzwart juist een moderne trend is. Ook de nieuwe, metalen grepen sluiten hierbij aan. Subtiel genoeg voor een landelijke sfeer, maar een knipoog naar de industriële woonstijl. Om het af te maken is er gekozen voor een zwart vrijstaand fornuis met een gietijzeren look.

Landelijke keuken vrijstaande oven zwart

We zien steeds meer zwarte keukenapparatuur. Een vrijstaand fornuis mag daar natuurlijk niet aan ontbreken.

Het granieten Evora werkblad is gebrand in plaats van gepolijst. Hierdoor behoudt het zijn grove structuur wat zorgt voor zijn antieke, landelijke uitstraling. Net als fineer is graniet een echt natuurproduct, waardoor ieder werkblad uniek is. Daarnaast is dit materiaal vrijwel onverwoestbaar en daarmee ontzettend duurzaam. Ook de spoelbak is van graniet. Het geheel wordt afgemaakt door de strakke kraan in mat koper met bijpassende korfpluggen.

Maine Modern Landelijke keuken wasbak

Een strakke koperen kraan maakt uw landelijke keuken eigentijds.

Meer inspiratie? Bezoek de showroom van één van onze erkende Keller-dealers. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke keuken.