Het Corendon Village Hotel Amsterdam opent begin 2018 haar deuren. De luxe full-service kamers van Apartments zullen voorzien worden van moderne Keller keukens in de trendy kleuren Ultra Mat Titaan en Ultra Mat Sneeuw.

Corendon Village

In het voormalige Sony Complex aan de Schipholweg in Badhoevedorp, ontwikkelt Corendon haar derde hotel in Nederland. Het complex zal bestaan uit drie aparte gebouwen: het reeds geopende Urban, Plaza en Apartments dat in mei haar deuren zal openen.

Apartments biedt gasten de service van een hotel, met het comfort van thuis zijn. Om dat gevoel te creëren zijn de 298 appartementen voorzien van warme en natuurlijke kleurenpaletten. Een comfortabele ambiance, stijlvolle meubels en natuurlijk mooie designkeukens.

Designkeukens in Ultra Mat

Mooie keukens bereikbaar maken… dát is waar Keller voor staat. Wij luisteren naar de specifieke klantwensen en verenigen design, kwaliteit, ervaring en prijs in een persoonlijk keukenadvies. Samen met opdrachtgever De Vries en Verburg ontwierp Keller Keukens mooie designkeukens voor Corendon Village Hotel Amsterdam.

De in totaal 300 keukens zijn uitgevoerd in Ultra Mat Titaan gecombineerd met Ultra Mat Sneeuw. Om de moderne, stijlvolle look te accentueren zijn de fronten voorzien van strakke, mat zwarte handgrepen. De 5 Whirlpool apparaten, waaronder een vaatwasser en inductiekookplaat, maken het verblijf extra prettig. De keukens zijn bovendien uitgerust met een duurzaam Greenpanel werkblad. Kortom, de perfecte combinatie voor een moderne designkeuken die de gasten van alle kookgemakken voorziet.

Kijk voor meer informatie op:

www.corendonhotels.com/corendon-village-amsterdam

www.devriesverburg.nl