Oktober staat van oudsher bekend als de woonmaand. De herfst is in aantocht en we bevinden ons steeds meer binnenshuis. De barbecue gaat in de schuur en we bereiden weer de meest smakelijke maaltijden in onze keuken. Kortom, hoog tijd om eens inspiratie op te doen over de laatste trends op het gebied van keukens. Van 3 t/m 8 oktober toonde Keller Keukens daarom vier gloednieuwe keukenopstellingen op de vt wonen&design beurs.

Voor ieder wat wils

Iedere keukenopstelling representeerde een andere woonstijl, namelijk modern, landelijk, klassiek en industrieel. Ziet u industriële kenmerken als metaal, beton of steen graag terug in uw interieur? Dan vindt u de ‘Bohemien Black’ vast een interessante keuken! De betonlook fronten met zwarte greeplijsten geven de keuken een stoere uitstraling. En de kraan in gun metal grey versterkt het robuuste karakter.

Industriele keuken Bohemien Black
Onze 360º tour

Of u als interieurliefhebber benieuwd bent naar de laatste keukentrends óf juist actief op zoek bent naar een compleet nieuwe keuken, bij de stand van Keller Keukens was u aan het juiste adres. Gebaseerd op de trends van het komend woonseizoen toonden wij vier keukenopstellingen voorzien van de meest recente noviteiten. Wilt u de keukens nog eens terugzien of heeft u onze stand gemist? Bekijk dan onze 360º tour.

BEKijk de 360º tour