Binnen Keller Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. Wij volgen de adviezen van het RIVM en binnen deze adviezen maken wij keuzes om onze collega’s en klanten zo optimaal mogelijk te beschermen. Hieronder leest u wat dit betekent voor de levering en montage van onze keukens.

Levering van de keukenmeubelen volgens afgesproken leverweek

De levering van nieuwe keukens aan onze opdrachtgevers vindt in principe plaats in de afgesproken leverweek. Ons transportbedrijf levert de keukenmeubelen op de afgesproken datum. Tijdens de levering houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. We schudden geen handen en houden gepaste afstand.

Mocht er op het moment van leveren twijfel ontstaan over de gezondheidssituatie van de chauffeur, bijrijder of degene die de keuken in ontvangst neemt, dan zal de chauffeur contact opnemen met de klantenservice om de levering uit te stellen.

Levering en montage van uw keuken via uw Keller dealer
Informeer bij uw Keller dealer naar de planning en richtlijnen die zij aanhouden.

Levering en montage van uw keuken voor uw nieuwbouw-, renovatie- of mutatieproject
Informeer bij uw contactpersoon van de woningcorporatie, aannemer of beheerder naar de planning en richtlijnen die zij aanhouden.

We vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en houden u op de hoogte van eventuele gewijzigde omstandigheden. Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM?
Kijk dan op:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19