Voor één van de meest unieke vakantiebestemmingen van Nederland heeft Libéma in samenwerking met Bouwcenter van Hoppe 239 lodges, safaritenten en boomhutten gebouwd met uitzicht op savannes en bosgebieden. Om de unieke uitstraling te ondersteunen, zijn de accommodaties voorzien van in totaal 202 luxe Keller Keukens.

Safari Resort de Beekse Bergen

Uniek gelegen op de uitgestrekte savannes heeft de Beekse Bergen 239 accommodaties aangelegd waar je letterlijk kunt slapen tussen de wilde dieren. Het project bestaat uit lodges, safaritenten en boomhutten waarvan er 202 voorzien zijn van een keuken. Libema heeft in samenwerking met Bouwcenter van Hoppe gekozen voor luxe Keller Keukens. Bij het ontwerpen van de keukens is rekening gehouden met de stijl en sfeer van het park. Zo heeft elke accommodatie nu een Keller Keuken in Afrikaanse stijl.

Luxe oud eiken keukens

In de basis worden de accommodaties van Safaripark de Beekse Bergen voorzien van een rechte keuken in de kleur oud eiken. De kleur is een niet van echt te onderscheiden houtrepro waardoor de keuken perfect aansluit op de Afrikaanse uitstraling van het resort. Verder zijn alle keukens voorzien van Whirlpool keukenapparatuur zodat de accommodaties van alle gemakken zijn voorzien. Met deze Keller keukens zijn de bezoekers van het Safari Resort verzekerd van een aangenaam verblijf met de luxe van thuis.

keller oud eiken keuken beekse bergen

Duurzaamheid

Safaripark de Beekse Bergen probeert allerlei facetten in het park zo duurzaam mogelijk te maken. Daarmee hebben zij het hoogst haalbare Green Key Goud Certificaat behaald. De keuze voor Keller Keukens is dan ook een logische stap. Keller Keukens heeft MVO namelijk tot één van de strategische speerpunten benoemd. Zo worden alle Keller Keukens CO2-neutraal geproduceerd. Daarnaast zijn alle keukens voorzien van milieuvriendelijke Greenpanel werkbladen. Deze zijn 100% recyclebaar en worden met minder grondstoffen gemaakt dan andere aanrechtbladen. Safaripark Beekse bergen, Bouwcenter van Hoppe en Keller Keukens werken samen aan een mooie, schone toekomst.

Kijk voor meer informatie op beeksebergen.nl

Lees meer over onze MVO-activiteiten.