Het is één van de meest prestigieuze projecten in Londen van de afgelopen jaren: Canaletto Tower. Deze architectonische blikvanger van Orion Capital Managers, naar ontwerp van UNStudio, biedt 190 luxe appartementen verdeeld over 31 verdiepingen. Om de uitstraling van de moderne gevel in het interieur terug te laten komen, zijn er mooie, luxe Keller keukens in de unieke nieuwbouwappartementen geplaatst.

canaletto tower londen greeploze keuken

Canaletto Tower

De plannen van Canaletto Tower stammen al uit 2011, toen zich in het gebied rondom de Old Street roundabout steeds meer creatieve en technologische bedrijven vestigden. Het Amsterdamse architectenbureau UNStudio gaf het project van opdrachtgever Orion City Road Trustee vorm. Dit resulteerde in een luxe wolkenkrabber met 31 verdiepingen en 190 appartementen. Een belangrijke voorwaarde was om een moderne uitstraling te creëren en toch een warme sfeer binnen te behouden. Keller leverde mooie keukens die perfect op deze combinatie aansluiten.

greeploze keuken canaletto tower londen

Moderne greeploze keukens

De keukens van Canaletto Tower maken onderdeel uit van de woonkamer en spelen daarmee een prominente rol in het interieur. Daarom ontwierp Keller samen met de opdrachtgever strakke greeploze keukens, die passen bij de moderne uitstraling van het gebouw. Er is gekozen voor een keukenopstelling met een kookeiland. De fronten zijn afgewerkt in een off-white zijdeglanslak “steen”. In sommige woningtypen is dit gecombineerd met gebeitst houtfineer. De keukens zijn afgemaakt met een apparatenwand met luxe A-merk keukenapparatuur. Wie de vanafprijs van £ 700.000 kan betalen is verzekerd van een tijdloos modern interieur met bijpassende, luxe keuken.

Kijk voor meer infomatie op www.unstudio.com