Aan de Akkermunt in de wijk Weideveld in Bodegraven zijn 23 sociale huurappartementen gebouwd door Aannemer Van Wijnen. De appartementen zijn zeer energiezuinig en volledig gasloos. Het project wordt gerealiseerd door Mozaïek Wonen dat in samenwerking met Keller mooie keukens heeft ontworpen die aansluiten op het energiezuinige karakter van het project.

Project Weideveld in Bodegraven

In de nieuwe wijk Weideveld, aan de Akkermunt in Bodegraven, is een nieuwbouw appartementencomplex gebouwd door aannemersbedrijf Van Wijnen. Het project wordt gerealiseerd door Mozaïek Wonen, die voor 2021 hun complete woningaanbod gemiddeld aan energielabel B wil laten voldoen. Daarom wordt dit appartementencomplex opgewarmd door een warmtepompinstallatie waarmee een aansluiting op het gasnetwerk niet meer nodig is. Verder zijn alle appartementen voorzien van drie-dubbelglas en zijn er stroomopwekkende zonnepanelen op het dak geplaatst die 13 van de 23 appartementen naar een netto energieverbruik van nul brengt, zogeheten “Nul-op-de-meter-woningen”.

Om haar milieudoelstellingen te behalen heeft Mozaïek Wonen speciaal gekozen voor Keller Keukens. Met een uitgebreid assortiment heeft Keller alles in huis om de appartementen te voorzien van mooie keukens die tevens gemaakt worden van duurzame materialen.

Mooie duurzame Keller keukens

Om de keukens echte eyecatchers van de appartementen te laten worden, zijn deze voorzien van mooie Keller keukens. Mooi is echter heel persoonlijk en voor iedereen anders. Mozaïek Wonen heeft daarom alle bewoners verschillende keuzemogelijkheden geboden. Zo kunnen de keukens in 3 verschillende uni-kleuren of 3 verschillende houtrepro’s uitgevoerd worden. Als werkblad kan gekozen worden uit RVS of Greenpanel® met verschillende dessins.

Omdat Keller verschillende FSC®-gecertificeerde modellen kan leveren én een CO2-neutraal productieproces hanteert, levert Keller een belangrijke bijdrage aan het minimaliseren van het energieverbruik. Ook de gekozen Greenpanel® werkbladen leveren een belangrijke bijdrage. Deze gebruiken namelijk minder grondstoffen, zijn 100% recyclebaar en door de snellere persing is er sprake van minder CO2-uitstoot. Kortom, een logische keuze voor Mozaïek Wonen, dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Naast de mooie basisopstelling hebben de nieuwe bewoners verschillende opties om de keuken nog verder te personaliseren. Zo kan de keuken uitgebreid worden met bijvoorbeeld extra kasten en een luxe keukenapparatuurpakket van Pelgrim. Met alle opties en verschillende keuzes krijgt iedere bewoner straks een persoonlijke Keller keuken.

Kijk voor meer informatie op : www.mozaiekwonen.nl