De Toren van Oud, de eerste wolkenkrabber van Den Haag, ondergaat een grondige renovatie. Het #Rotterdamse Van der Vorm Vastgoed maakt de toren groter, hoger en moderner. Uiteindelijk zal de toren 38 short stay-appartementen bieden, uitgerust met luxe meubels, vloerverwarming en een elegante badkamer. Een luxe, greeploze Keller keuken mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

Toren van Oud, Den Haag

De Toren van Oud dankt haar naam aan de ontwerpende architect J.J.P. Oud. Als voorvechter van de moderne architectuur ontwierp hij een bijzonder, driehoekig gebouw dat in 1969 werd voltooid. Hoewel het gebouw oorspronkelijk een congreshotel als bestemming had, is het uiteindelijk vooral als kantoorruimte gebruikt. Sinds 2010 staat het gebouw leeg. Vastgoedontwikkelaar Van der Vorm Vastgoed moderniseert het gebouw momenteel, maar zal daarbij de uitstraling van het Haagse icoon in stand houden.

toren van oud appartement impressie

Na de renovatie zal de toren 19 woonlagen tellen. De eerste 18 verdiepingen worden opgedeeld in 36 luxe short stay-appartementen en de bovenste verdieping zal ruimte bieden voor twee luxe penthouses. Om de woningen goed aan te laten sluiten op de doelgroep, voornamelijk expats, worden de appartementen voorzien van moderne designmeubelen, een elegante badkamer met “walk-in” douche en natuurlijk een luxe Keller keuken.

toren van oud keuken impressie

Mat-witte greeploze keukens

Om het moderne interieur van De Toren van Oud terug te laten komen, is gekozen voor een sneeuw-witte greeploze keuken, afgewerkt in ultra mat. Mat is een internationale keukentrend die we sinds 2018 steeds vaker zien. Voor een strakke ton-sur-ton uitstraling, worden de keukens voorzien van een wit quartsiet werkblad. Een rvs-greeplijst geeft de keuken een contrasterend detail. Verder zullen de keukens van alle gemakken worden voorzien met behulp van luxe Siemens-apparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat en zelfs een was-droogcombinatie. Naar verwachting wordt het project in het tweede kwartaal van 2019 opgeleverd.

Kijk voor meer informatie en impressies op torenvanoud.com