Terwijl de wereld even stilstaat werken wij zoveel mogelijk door, uiteraard met gepaste maatregelen. Zodat we u straks, als we het normale leven weer kunnen oppakken weer van inspiratie over de nieuwste keukentrends kunnen voorzien. Bij uw persoonlijke keukenspecialist en in de keukengalerij op onze website. Graag laten we u alvast zien, welke noviteiten we dit voorjaar aan onze keukens zullen toevoegen.

Modellen

Aan ons programma keukenfronten hebben we enkele bijzondere nieuwe modellen toegevoegd, zoals een grof massief eiken front met een extra smal kader. Mooi als u van een landelijke woonstijl houdt. Mat is trend, dus voegden we twee ultra matte fronten in MDF toe, met als unieke afwerking een afkanting in houtdecor. Zoekt u echt iets bijzonders, kies dan voor het Galaxy front met een metallic afwerking, verkrijgbaar in Bronze, Copper, Gold, Titaan en Gun Metal. Durft u het aan? Combineren met een ander type front zorgt voor een gewaagd ontwerp!

Metallic keukenfront

Kleuren

We hebben nieuwe sfeervolle lakkleuren zoals olijfgroen en grafiet toegevoegd, en maar liefst 5 nieuwe beitskleuren. Marmer is weer helemaal terug, dus is marmer grijs kon niet ontbreken aan onze collectie. Hierboven noemden we het al, matte keukens zijn nog steeds de trend. Alle 1950 lakkleuren zijn daarom vanaf heden ook leverbaar in matlak.

Grepen

Keller levert keukens met grepen, greeplijsten en volledig greeploos. Aan het assortiment design grepen voegen we een strakke verzonken ‘inlaygreep’ toe. Kies het RVS model voor een moderne keuken, en zwart past perfect bij een industriële woonstijl. Daarnaast zijn er de houten knoppen in eiken wit en walnoot zwart. Wat een stijlvol en warm ontwerp! Echt een mooie finishing touch voor uw keuken.

Metalen open kasten en frames

Aan onze serie metalen open kasten voegen we modellen met schuifdeuren toe voor nog meer variatie in uw industriële keuken. Nieuw zijn de stalen frames, een handig maar vooral mooi systeem voor het organiseren van uw keukenaccessoires. Helemaal passend bij de woon- en keukentrends van nu!

Accessoires

Om uw keuken echt ‘af’ te maken, kiest u accessoires die bij uw persoonlijke smaak en behoefte passen. Denk aan een uitgebreid afvalsysteem, een bestekindeling van duurzaam bamboehout, led-strips en -spots of greeplijstverlichting, of inbouwstopcontacten in keukenblad of achterwand. Vraag uw dealer naar de opties.

Mooie kast- en lade-indelingen

Tot slot bieden we een uitgebreid assortiment met laden en korfindelingen. Dit zorgt niet alleen voor mooi ingedeelde en opgeruimde keukenkasten, hiermee werkt u ook nog eens prettig en snel in de keuken, zodat er meer tijd overblijft om te genieten met familie en/of vrienden.

Informeer bij uw keukenspecialist naar alle mogelijkheden om uw persoonlijke keuken te ontwerpen. Keller heeft aandacht voor situatie en wensen en vertaalt deze naar een unieke keuken met karakter. We houden rekening met uw basis woonstijl, trends, personal touch en natuurlijk budget. Zo is het bij Keller altijd mogelijk om binnen uw budget uw persoonlijke droomkeuken te realiseren.

Vind uw dealer