Laat u inspireren door de industriële sferen van de keukentrend Black Metal. De industriële look is al een aantal jaar niet meer weg te denken uit het woonbeeld. Ook zwarte keukens winnen nog steeds aan populariteit. Samen vormen ze dé ingrediënten voor deze stoere keukentrend. Verweerde (bouw)materialen wordt nieuw leven ingeblazen. Eenmaal verwerkt in een strak design doet het direct denken aan een stoere Urban Loft.

Groots met een rauw randje

Oude fabrieken en verlaten loodsen vormen de inspiratiebron voor de industriële woonstijl.. Een gietvloer en ruwe betonlook muur creëren dan ook de perfecte basis voor deze industriële keuken. De Bolton fronten in ons nieuwe decor Metaal Zwart komen hier goed tot hun recht. Aangevuld met typisch industriële details zoals stoere metalen handgrepen en smartcubes van gelast staal krijgt deze mooie keuken een subtiel rauw randje.

Keukentrend Black Metal handgreep antiek tin

Met typisch industriële details, zoals handgrepen in antiek tin, geeft u de keuken een subtiel rauw randje.

De industriële keuken is voorzien van een donker werkblad van TopCore. Dit materiaal is stootvast, hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Maar wat dit werkblad pas echt bijzonder maakt is de decoratieve toplaag, uitgevoerd in de kleur Lightning. De unieke kleur en oppervlaktestructuur ziet er niet alleen uit als steen, zo voelt het ook! Het is haast niet van echt steen te onderscheiden. Dat past perfect in de Black Metal trend. Net als de kraan en spoelbak in Gun Metal trouwens.

keukentrend black metal kraan en spoelbak in gun metal

De kraan in Gun Metal met bijpassende spoelbak passen perfect in de keukentrend Black Metal.

Gloednieuwe glasdeuren

De trend Black Metal kenmerkt zich door ruwe, natuurlijke materialen. Donkere kleuren worden afgewisseld met grijstinten en vintage objecten spelen een belangrijke rol. Toch is het niet verkeerd om het geheel een moderne touch te geven, zoals we ook in deze keuken hebben gedaan. In het schiereiland zijn onze gloednieuwe glasdeuren toegepast. Trendy rookglas is verwerkt in een smal, zwart aluminium frame. Bovenin de kasten zit verstelbare ledverlichting verwerkt. Dit geeft de industriële keuken net wat meer comfort en een rijkere uitstraling.

Keukentrend black metal glasdeuren keller

Meer inspiratie? Kijk in onze keukengalerij voor dé keukentrends van 2019, of vraag ons keukeninspiratieboek aan.