Wilt u graag eens iets anders dan een hoogglans witte keuken? Kies dan voor een keuken in ultra mat! Deze stijlvolle afwerking is één van de hipste trends van 2018. Ultra matte keukens zijn veelzijdig en daardoor eenvoudig aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Door te spelen met de verschillende modellen en kleuren komt een ultra matte keuken perfect tot zijn recht in iedere woonstijl. Hoe ziet uw ultra matte keuken eruit? Lees meer over de mogelijkheden.

Ultra matte keukenfronten

Ultra matte keukenfronten zijn vlak en hebben, zoals de naam al verraadt, een extreem mat oppervlak. Past u deze trendy matte look graag in uw persoonlijke keuken toe? Dan heeft u keuze uit zes actuele keukenkleuren: wit, leem, sneeuw, titaan, antraciet en carbon. Dit assortiment neutrale kleuren en aardetinten is gebaseerd op de laatste designtrends. Matte keukenfronten zijn overigens in vier varianten beschikbaar. Van een greeploos (met greeplijst of tip-on) en semi-greeploos model tot een model met een handgreep naar keuze. Wat vindt u het mooist?

Zes actuele keukenkleuren Ultra Mat: wit, leem, sneeuw, titaan, antraciet en carbon

Ultra matte keukenfronten hebben niet alleen invloed op de sfeer en uitstraling van uw keuken, dit type keukenfront heeft tevens een aantal unieke kenmerken. Zoals “soft touch” waardoor de keukenfronten fluweelzacht aanvoelen. Daarnaast beschikken ultra matte keukendeuren over een fingerprint proof afwerking. Ideaal als u de keuken uitvoert in een greeploos model of fronten met tip-on.

Ultra matte werkbladen

De mogelijkheden voor uw matte keuken reiken nog verder. Maak de mat-look van uw keuken compleet door te kiezen voor een mat werkblad zoals Fenix. Net als ultra matte keukenfronten heeft dit type werkblad een extreem mat oppervlak. Dankzij de antibacteriële eigenschappen vormt het een hygiënische plaats om uw eten te bereiden. Het werkblad krijgt zijn matte uitstraling door nanotech-coating, die ervoor zorgt dat het werkblad geen licht reflecteert en vrijwel geen vingerafdrukken achterlaat. Bovendien heeft deze technologie een bijzonder zelfherstellend vermogen om kleine beschadigingen eenvoudig te laten verdwijnen. Een ultra mat werkblad is dus niet alleen trendy en mooi maar staat ook garant voor jarenlang kookplezier.

ultra mat werkblad fenix wit in Keller keuken Granny Chic

Keller keuken Granny Chic met ultra mat werkblad Fenix wit

Ultra mat in uw persoonlijke keuken

Ultra matte keukens zijn beschikbaar in diverse kleuren en modellen en daardoor eenvoudig aan uw persoonlijke smaak en interieur aan te passen. Houdt u van een modern interieur? De ultra matte keukenfronten zijn beschikbaar in een greeploos model, waarmee u eenvoudig de gewenste strakke, minimalistische uitstraling creëert. Om de keuken ruimtelijker te laten ogen kiest u vervolgens voor de kleur wit of sneeuw. Wilt u een meer industriële keuken? Kies dan bijvoorbeeld fronten in ultra mat carbon en voorzie deze van stoere, gelaste handgrepen. Hiermee benadrukt u het ruwe karakter van uw woonstijl en creëert u uw persoonlijke keuken.

Keller keuken GL3000 ultra mat antraciet gecombineerd met Cascada grafiet naaldhout

Vindt u een volledig matte keuken iets te veel van het goede? Laat dan niet uw hele keuken maar slechts een deel ervan in ultra mat uitvoeren. Combineer dit bijvoorbeeld met een houten front, om de keuken meer warmte te geven. Zo heeft uw keuken toch een unieke matte afwerking, zonder dat dit de overhand neemt.

Meer inspiratie voor het samenstellen van uw persoonlijke, matte keuken? Vraag onze inspiratiebrochure aan of bezoek onze keukengalerij.